Azar bliži ostanku nego odlasku?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 30.06.2016.
16:23
Izvor: Sportske.net

Tako bar misle bukmejkeri i kladionice...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Priče i spekulacije vezane za Edena Azara će se zahuktati kada se završi Evropsko prvenstvo, ali sada se vać naslućuje da od njih neće moći da se živi.

Belgijanac je ponovo na meti Real Madrida, što i ne čudi, budući da predsednik 'Kraljevskog kluba' Florentino Perez ne propušta priliku da dovede igrača koji zablista na velikom takmičenju, a Azarova partija u 1/8 finala protiv Mađarske, i činjenica da se 'Crvenim đavolima' otovrio žreb, definitivno ga kadiduju za novog 'Galaktikosa'.

Postoji i mogćnost da Real u zamenu za Azara pošalje Alavara Moratu i određenu svotu novca na 'Stamford Briž', ali to je manje verovatno.

Pari Sen-Žermen već neko vreme figurira kao potencijalna naredna destinacija u Azarovoj karijeri, a poznat je i stav uprave 'Svetaca' da želi u Francusku da vrati sve zvezde koje su u Ligi 1 briljirale svojevremeno. Podsetimo da je Belgijanac bio biran za najboljeg igrala francuskog šampionata dok je bio igrač Lila.

Jedna od opcija je i da Eden Azra ponovo sarađuje sa Žozeom Murinjom, tj. da bi mogao da završi na 'Teatru snova'. Prema kladionicama, šanse za takav scenario su 20/1.

Ipak, najrealnije je da ostane u Čelsiju.

Kladionice licitiraju i sa mogućnošću da Azar nastavi karijeru u Barseloni i Juventusu, što se neće dogoditi jer ovi klubovi nemaju finasijska sredstva za realizaciju transfera. Mančester Siti ima novca, ali reprezentativac Belgije nije na radaru Gvardiole, dok su šanse da završi u Arsenalu ili Totenhemu u domenu naučne fantastike.

azar

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Thursday, 30.06.2016
18:14

Svi znamo da ce ostati !!!

avatar
Thursday, 30.06.2016
17:28

Azar ostaje u Celsiju, to je svima jasno!

avatar
West London
Thursday, 30.06.2016
17:14

Ma sam je dečko rekao da ima nedovršena posla u klubu,ako ga bude to će biti kad se naosvaja trofeja,tj.sa stilom,uostalom ovi novinari i klubovi pišu kako vjetar puše do prije 2 mjeseca je bio notko i ništa,ozljede slaba sezona,a sad odjednom svi pokazuju interes za njega,čudno je to čudo,nek ostane i posatne ikona Plavaca,jer je dosada dosta pokazao a i publika ga previše voli.

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 30.06.2016
17:01

Dobro boze moj novinari su tu da isprate mogucnost odlaska prema kvotama pa sad kad se zavrsi Euro tek krece lavina ali ako se Real okomi na Azara Celsi ce ga tesko zadrzati,Psz takodje tako da sve je na njemu koliko je voljan da ostane i da li klub zeli da ga zadrzi.

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 30.06.2016
16:54

Smesne bezvrede spekulacije,Roman ga nikada nece prodati.

avatar
FCBarca
Thursday, 30.06.2016
16:35

Barcelona nema novca ?haha...pa oni ne žele trosit ako im igrač ne treba