Atletiko u pregovorima sa još jednim golmanom!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.07.2014.
16:01
Izvor: Sportske.net

Golman Udinezea i veliki potencijal među čuvarima mreže, Simone Skufe, mogao bi da pojača Atletiko Madrid, preneli su italijanski mediji.

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Simone Skufe istisnuo je Željka Brkića sa gola Udinezea ove sezone i od tada se često o ovom mladom 18-ogodišnjem golmanu govori u superlativima.

Bio je na meti velikih evropskih timova, a poslednji u nizu jeste Atletiko Madrid koji je spreman da plati za njega sumu od 6 miliona evra. Ipak, Udineze ne želi da sluša ponude koje su manje od 10 miliona evra.

Atletiko Madrid je već na pragu da dovede jednog golmana, a u pitanju je Jan Oblak, reprezentativac Slovenije i golman Benfike koji takođe važi za veliku perspektivu međ učuvarima mreže.

Mediji u Italiji pišu da je Skufe veoma zainteresovan da ode u Madrid i da se on dogovorio sa Atletikom oko plate koju će imati i ostalih detalja. Dakle, ostaje samo da se dogovore Udineze i madridski klub.

Jan Oblak će naredne sezone najverovatnije biti prvi izbor trenera Simeonea, dok bi u slučaju dolaska Skufea on odmah bio prosleđen na pozajmicu u Granadu ili nazad u Udineze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke