Atletiko Madrid dobio prvo pojačanje

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 24.12.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Simeone doveo svog zemljaka.

BETA/AP Photo/Paul White
BETA/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Nakon povrede Tijaga, 'Jorgandžije' su ostale bez veoma važnog igrača na sredini terena.

Čolo Simeone je odmah krenuo u potragu ta veznim fudbalerom po svom ukusu, a izbor je pao na njegovog sunarodnika.

Fudbaler Selte, Augusto Fernandez, sve je dogovorio klubom iz Madrida, i svakog časa se očekuje potvrda ovog transfera.

'Kamen spoticanja' oko dolaska ovog fubalera na stadion 'Visente Kalderon', bili su pregovori oko podela 'plena' njegovog sadašnjeg kluba Selte, i bivšeg kluba Veleza.

Ipak, na zadovoljstvo svih strana, sve se srećno završilo, i ovaj Argentinki fudbaler će uskoro parafrati ugovor sa 'Jorgandžijama', koji će ga vezivati do juna 2019. godine.

Ostaje još da se utvridit kada će se povremeni reprezentativac Argentine priključiti taboru Atletika. Klub iz Viga ga želi na još jednom meču, protiv Atletik Bilaoa, dok, sa druge strane, Simeone zahteva da se on odmah stavi na raspolaganje Atletiku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav86
Friday, 25.12.2015
00:33

odlican transfer, augusto je zadnji vezni ali moze pokriti i krila (sta je igrao na pocetku karijere) i igrati ofanzivnijeg veznog! kapiten selte i igrac bas po ukusu simeonea...

avatar
Johan Krojf
Friday, 25.12.2015
00:25

Simeone je preporodio Atletiko i stavio ga u vrh Evropskog fudbala, odlicno se nosi sa odlascima bitnih igraca kao sto su bili Falkao, Costa, Arda, Miranda, Curtoa itd i dovodi im adekvatne zamjene i uz to je popunio budzet kluba tako da je ATM zapoceo izgradnju novog stadiona, pravi primjer kako se zdravim poslovanjem moze unaprediti fudbalski klub, bez privatizacije i bez drzavne pomoci, svaka cast Cholu i upravi Atletika.

avatar
jv
Friday, 25.12.2015
16:24

Nisi daleko od istine, ali uz Simeonea nisi spomenuo jos jednog coveka koji je kljuc uspeha Atletiko Madrida, godinama najboljeg spanskog igraca, Hoze Luis Kaminera.