Atletiko – Ko će praviti društvo Mandžukiću?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.07.2014.
12:09
Izvor: Sportske.net

Nakon odlaska Dijega Košte, Davida Vilje i Adriana Lopeza iz ekipe, Dijego Simeone će morati da potraži još nekog prvoklasnog napadača koji će praviti društvo Mariju Madžukiću.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Veliki potresi dešavaju se na Visente Kalderonu poslednjih nekoliko nedelja.

Veoma je izvesno da će Atletiko ostati bez polovine prve postave, tačnije, u klubu naredne sezone nećemo gledati Kurtou, najverovatnije Felipea Luisa, Dijega Koštu, Adriana Lopeza, Davida Vilju...

Kao što vidimo, čak tri napadača iz prošle sezone su već napustila klub, ali je stigao hrvatski reprezentativac i dosadašnji član šampiona Nemačke, Mario Mandžukić.

Dijego Simeone je već duži vremenski period u potrazi za napadačem koji će njemu praviti društvo u samom špicu, a među onima koji se pominju nalazi se i fudbaler Napolija, Hoze Kaljehon.

Pitanje je koliko bi navijači Atletika voleli da se ostvari ovaj transfer imajući u vidu da je on bivši član njihovih najvećih gradskih rivala, Real Madrida. Ipak, nesumnjivo bi doneo jedan novi kvalitet među Jorgandžije.

On nije odbacio povratak u Madrid, čak je i istakao da bi voleo da dođe u klub koji je spreman da se bori za trofeje.

Ono što je problem Dijegu Simeoneu i Atletiku jeste činjenica da Napoli nije spreman da tek tako proda ovog fudbalera. Suma koja se pominje u medijima, a koju je Atletiko spreman da ponudi jeste oko 20 miliona evra, ali to neće biti dovoljno da se ostvari ovaj transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke