Atletiko i Sevilja spremni da prevare Barsu u ''pet do 12''?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net

Kakva ludnica u Primeri u poslednja 24 sata, na pomolu novi obrt.

Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP
Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP

Povezane vesti

Iako je katalonski Mundo deportivo u nedelju potvrdio da je Barselona završila transfer Kevina Gameira iz Sevilje, pojavila se informacija da je Atletiko Madrid pokvario posao.

Naime, Barselona na meti ima dvojicu napadača - Gameira i Lusijana Vijeta iz Atletika, međutim, kako piše madridski As, sada bi njih dvojica mogli da zamene mesta, a da Barsa ostane kratkih rukava.

Sevilja traži 40 miliona evra za Gameira, ali je Atletiko poslao primamljivu ponudu - 30 miliona i prelazak Vijeta u klub iz Andaluzije, što bi bio i više nego odličan posao za Sampaolijev tim.

Gameiro je zatražio od kluba da prihvati ili ponudu od Atletika ili Barselone, stoga nije igrao u nedeljnom prijateljskom susretu i dodatno podgrejao sumnje da odlazi.

Istovremeno, katalonski mediji pišu da Barselona ne odustaje i da je danas bliža Vijetu i da će pokušati da ubedi Atletiko ponudom od 22 miliona evra.

Atletiko i Sevilja bi mogli da razmene napadače, čime bi bili zadovoljni i Simeone i Sampaoli, dok bi Luis Enrike sigurno bio besan pošto je već propustio da dovede Nolita koji je zavšrio u Sitiju.

U svakom slučaju, biće zanimljivo u narednim satima ili danima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Tuesday, 26.07.2016
01:02

Pa mozda Vietto na pozajmicu godinu ili dve, ovako da im ga daju za ispade 10m evra je smesno...

avatar
CholoSimeone
Monday, 25.07.2016
22:07

ma mi imamo Borhu Bastona, i molim Boga da dobije sansu koju zasluzuje, Gameiro ima vec velikih 29 godina...

avatar
Madridista till I die
Monday, 25.07.2016
18:24

Gameiru sigurno nije svejedno gdje će preći, jer u Atletiku bi se samo sa Toresom borio za mjesto startera i po meni bi imao velike šanse, dok bi u Barseloni sigurno grijao klupu i igrao eventualno 15-20 min svaki meč. Eto jedino što bi vjerovatno u Barseloni imao veću platu ali to je već druga stvar.

avatar
Madridista
Monday, 25.07.2016
18:07

30 miliona i Vieti bi bili mnogo bolje nego 40 miliona za Sevilju, ako je ovo istina mislim da ce Barselona morati da dovede RVP i cak mislim da bi on bio bolja opcija od ove dvojice jer vise nije u stanju da igra na najvecem nivou i ne moze se vise razvijati ko igrac tako da mu nece biti potrebna veca minutaza a sigurno da moze da ponudi jos nesto ukoliko svjez bude ulazio sa klupe 15-ak minuta prije kraja.

avatar
Nikola1990
Monday, 25.07.2016
17:47