Aston Vila ''izvisila'' za napadača Liverpula!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.02.2015.
23:13
Izvor: Sportske.net

Klub iz Birmingema pokušao je u samom finišu prelaznog roka da pojača napad, ali nisu uspeli da privole napadača Liverpula da promeni klupske boje posle samo šest meseci na Enfildu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Riki Lambert je bio velika želja Aston Vile, ali se sve i završilo na tome...

Iako su čelnici kluba iz Birmingema bili uporni do poslednjih sati prelaznog roka da angažuju novog napadača, pogotovo jer njihov tim u poslednjih šest kola nije postigao ni jedan jedini gol, spremili su pet miliona funti za ovaj transfer, ali Lambertov odgovor je na kraju bio negativan.

Iskusni napadač, koji je letos stigao na Enfild Roud, nije u dosadašnjem toku sezone opravdao očekivanja, ali i pored toga nije želeo da tek tako završi svoju epizodu u Liverpulu.

Britanski mediji navode da su dva kluba bila na pragu dogovora, ali da je presudio sam Lambert, odbijajući takav scenario, što i ne čudi, imajući u vidu da je transferom u klub za koji navija od detinjstva letos ostvario svoj san.

Za njegove usluge su se tokom prelaznog roka interesovali i Vest Hem i Kristal Palas, ali, naravno, Lambert ni o tim opcijama nije ozbiljno razmišljao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dakijev psihijatar
Tuesday, 03.02.2015
01:08

Britanski Zevs ostaje na Enfildu ! Posle onog majstorskog gola mislili da mogu da ga uzmu jer vide da je Benteke prosek za mocnog Rikija,ali ljubav prema klubu je prejaka.