Arsenal se odriče Podolskog?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 20.08.2014.
16:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Arsenala Lukas Podolski blizu je odlaska iz tog kluba. Posle dolaska Aleksisa Sančeza, kao i sve boljih partija Sanogoa, ali i povratnika sa pozajmice Džoela Kempbela, jasno je da nema mesta za sve.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Podolski je došao pre samo dve sezone u Arsenal kao veliko pojačanje. Nemac je u te dve sezone odigrao nekoliko odličnih mečeva, ali uglavnom nije dobijao puno prilike, zbog velike konkurencije prvenstveno na krilu.

Sada je tu i Aleksis Sančez za kojeg se očekuje da bude gotovo nezamenjiv u startnoj postavi, i jasno je da nema mesta za sve.

Naravno, u Engleskoj postoji mnogo kup takmičenja koja omogućuju prvenstveno najboljim klubovima da razigravaju veliki broj igrača, ali je pitanje da li bi se reprezentativac prvaka sveta zadovoljio mrvicama.

Takođe, tu je i faktor godina, Podolski ima već 29, i jasno je da njegova vrednost konstantno pada, pa postoje nagoveštaji da će Venger ovog leta pokušati da ga "unovči".

Trenutno je Galatasaraj pokazao najveće interesovanje, ali je uvek aktuelan i prelazak u nemački Keln, za koji je Podolski nastupao u dva navrata, pre i posle svog boravka u Bajernu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke