Arsenal se dogovorio sa Viljarealom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.01.2015.
16:51
Izvor: Sportske.net

Sve je dogovoreno, defranzivac stiže na lekarske preglede!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbaler Viljareala, Gabrijel Paulista, dogovorio je sve sa Arsenalom i krenuo je put Londona na potpis ugovora i medicinske preglede, preneli su engleski mediji.

Ovaj defanzivac stiže u London za 13,4 miliona funti.

Pregovori sa Viljarealom su trajali cele nedelje pošto je Arsen Venger očajnički želeo još jednog defanzivca u svojoj postavi.

Krenulo je sa 6 miliona funti u sredu, ali je ta ponuda odbijena, da bi sadašnja od 13,4 miliona funti prihvaćena, preneo je jedan španski novinar.

Pojedini engleski mediji su naveli da bu u suprotnom pravcu mogao da ide Džoel Kempbel, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

Takođe, još uvek nije jasna situacija oko radne dozvole za mladog Brazilca, ali su izgledi da će je on dobiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Saturday, 24.01.2015
18:05

Ne znam koliko je ovaj Gabriel Paulista dobar stoper za Arsenal ali nadam se da ce biti bolji i da ce se brzo naviknuti na stil igre u PL jer je veoma golema razlika stil igre u Primeri i u PL. Mislio sam da ce Venger kupiti nekog boljeg i iskusnog defanzivca ali valjda ce i ovaj biti par polovina od Koscielnog borben i snazan u defanzivi. Sad na redu je napadac cujem neke spekulacije da bi Lakazet mogao da dodje u Londonu cisto sumnjam da ce ga Lion pustiti ali trebao bi Venger kupiti ba

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Saturday, 24.01.2015
20:33

Ne treba nam napadac,to moze da ceka do ljeta.Treba nam zadnji vezni.Kokelan igra fenomenalno u poslednje vrijeme,ali treba nam neko bolji i sigurniji..

avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 25.01.2015
04:06

Spekulise se da bi mogao dodje zamena za Kembela ( Podolskog - Sanoga ) jer su dvoje vec otisli na pozajmici treba jedan napadac , trenutno na raspolaganju Venger ima 2 napadaca Giru i Sancez ako ne racunamo Volkota koji igra po krilom , Velbek je jos povredjen mada slazem se sa tvojim komentarom trenutno ne treba napadac. Treba jedan dobar kvalitetan zadnji veznji , Kokelan je ok za sad ali nije sigurna varijanta za u buducnost nije previse visok i snazan da bi se borio sa ostalim igracima u PL.

avatar
Tomas Rosicky
Saturday, 24.01.2015
22:28

Mislim da nam treba neko ko ce sa njim igrati u paru naravno iskusan kako bi se Kokelan razvijao pored njega, kukali ste na Artetu i Flaminija i dobili ste boljeg, ako nastavite da se zalite Kokela ce se povrediti

avatar
Ciki95COYG
Saturday, 24.01.2015
21:48

Tako je, Lacazette na leto, kao i Schneiderlin nadam se. Kokelan je trenutno dobar izbor na mestu zadnjeg veznog, nama treba fizicki dominantan igrac na sredini sto pre.

avatar
Ciki95COYG
Saturday, 24.01.2015
21:44

Kokelan je trenutno dobar izbor na mestu zadnjeg veznog, sazreo je kao igrac, nama treba fizicki jak igrac na sredini, neko ko ce se nositi sa Yayom, Nemanjom, itd. A za leto tek Lacazette, kao i Schneiderlin.