Arsenal odredio cenu za napadača

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 31.07.2017.
21:30
Izvor: Sportske.net

Doskorašnja "devetka" nalazi se na izlaznim vratima "Emirejtsa".

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Dolaskom Aleksandrea Lakazeta, Lukas Perez je izgubio dve stvari.

Najpre je izgubio broj na dresu, kako je Lakazetu bez njegovog znanja dodeljena devetka, a ubrzo je postalo jasno da za njega nema mesta u timu, kako Venger ne želi da se odrekne Žirua i Velbeka, te je Špancu stavljeno do znanja da može da ide.

Javio se Deportivo, koji je zainteresovan da ga vrati u svoje redove, spremni su i da mu ponude desetogodišnji ugovor, prema kom bi po završetku igračke karijere dobio funkciju u upravi kluba.

Ipak, ekipa iz La Korunje bi mogla da ostane praznih ruku, kako se u čitavu priču uključio Njukasl Junajted.

Benitez bi rado video zemljaka u redovima svoje ekipe, a sada je poznato i koliko "Tobdžije" traže za njegove usluge.

Naime, Arsenal je spreman da proda Pereza za 15 miliona evra, pet manje od cifre koju su na račun Deportiva prošlog leta uplatili za njegove usluge.

Ipak, Benitez ima drugačiju ideju, on želi Pereza da dovede na jednogodišnju pozajmicu.

Lucas Perez Lukas Perez

Dolazak Lukasa Pereza ugrozio bi i mesto Aleksandru Mitroviću na "Sent Džejms Parku", videćemo da li će Njukasl i Arsenal uspeti da postignu dogovor u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 01.08.2017
06:47

Pa ipak i bolje je da ode ako kod Vengera nema mesta.Mislim da mu je bolje da ode u Deportivo La Korunju.Tamo bi se više naigrao fudbala nego u Njukaslu, de bi bio prva ili druga zamena Gejlu.

avatar
neymar-junior-10
Tuesday, 01.08.2017
04:35

Kad kod je dobio sansu bio je odlican steta.. cak bolja zamjena neg Ziru.

avatar
Di Stéfano
Monday, 31.07.2017
22:28

I dalje mi je mnogo zao za ovog coveka.Kad god je dobijao sansu dao je gol ili asistirao (ili i jedno i drugo) ali opet je u nemilosti kod Vengera. Pre bih prodao Volkota/Velbeka nego njega

avatar
Непобедиви
Monday, 31.07.2017
22:09

Doveli smo ga za 19, posle godinu dana ga prodajemo za 15. Jasno je da nije zadovoljio Vengera. Meni se kao igrac dopao. Ima dobar pregled igre, dobru zavrsnicu, pas, brzinu. Jedino mu je mana sto je dosta slab u duelu. Nesto nisam primetio da je Ivobi jak u duelu, pa je opet dobio vise minuta od njega. Bilo kako bilo, sve je ovo sporedno u odnosu na jednu stvar. Mislim da Arsenal podhitno mora da nadje adekvatnu zamenu za Kazorlu. Sve ostalo je manje - vise nebitno u odnosu na to, pa cak i to da li ce Aleksis da ostane.