Arsenal juri "novog Iguaina"?

Autor: Janko Glavonjić
petak 21.11.2014.
13:00
Izvor: Sportske.net

Nisu prežalili "starog", sada bi da dovedu "novog"? U pitanju je Džonatan Kaljeri, napadač Boke.

Beta/AP Photo/Jorge Saenz
Beta/AP Photo/Jorge Saenz

Povezane vesti

Mladi Džonatan Kaljeri je svojim partijama u Boki u domovini već postao poznat kao "novi Iguain".

21-ogodišnji Argentinac je stigao u Boku ovog juna za 700 hiljada funti, ali je sa 5 golova u 19 utakmica i generalno jako dopadljivom igrom, već navodno udesetostručio svoju cenu, i zanimljiv je i najvećim evropskim klubovima.

Arsenal je, naravno, uvek u prvom redu kada se radi o igračima koji su u ranim dvadesetim godinama ili mlađi, i navodno su spremni da ponude Boki 7 miliona funti za ovog momka.

Engleski mediji pišu da bi ovaj transfer mogao da se dogodi već u januaru, ali treba sačekati i videti, pošto Venger trenutno ima sasvim dovoljno napadača na svom raspolaganju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 21.11.2014
21:41

Eto, kupis ga za sitnis, baziras igru na tome da on ulazi u sanse i prodas za deset puta vecu cenu! Dok nasi cim klinac malo pocne da masi ajde na klupu... Pa da Jovic da u prvenstvu 10 golova (sto nije nemoguce) cena bi mu sa ovih nepunih 17god bila ogromna! Malo toboze interesovanja Evropskih klubova i ovi golovi sto postize za repku eto Zvezdi 10m i da ga ostave na pozajmici.. Ali tako je se moglo i sa Mladenovicem, Mijailovicem, Vesovicem, Panticem, Panjilom, mladima Simicem-Maksimovicem (koje necu prezaliti nikako), Srnicima, Stojkovicem, Jankovicem........................................................... Dovesti prave igrace koji ginu za klub kao sto je Gogic, Torbica, Alivodic, Pavicevic, Mrdja..koji ce da drze ekipu i svake godine po dva-tri klinca uz standardne mlade ubacivati i prodavati jednog samo i to najgoreg eto resenja za dug i zivot.. ALi ne, zasto da ne tuze klub, odu bez obestecenja i jos dug za plate ostane..

avatar
Diego Forlán Corazzo
Friday, 21.11.2014
22:56

Nekome to ocigledno nije u interesu.

avatar
Alex#10
Friday, 21.11.2014
21:13

Nikad cuo za igraca ali to je zato jer ne pratim toliko Juznamericki fudbal tkd ne znam o kakvom igracu se radi. U januarau ga nece dovesti milion % a ne verujem ni uopste da ce on zavrsiti u Arsenalu. Ima Arsenal puno vecih i vaznijih problema kojima treba da se pozabavi.