Arsenal - Baka i Matuidi za kraj?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 31.08.2014.
21:47
Izvor: Sportske.net

Nakon dva vezana remija u Premijer ligi i činjenice da je Arsenal teškom mukom stigao do grupne faze Lige šampiona Arsen Venger je očito shvatio da će poslednjeg dana prelaznog roka morati dodatno da pojača konkurenciju u timu.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Mnogo je fudbalera dovođeno tokom leta u vezu sa Arsenalom ali do sada, osim Sančeza, nije bilo zvučnijih pojačanja.

Posle meča sa Bešiktašom u kvalifikacijama za LŠ Venger je izjavio da verovatno neće dovesti nikoga do kraja prelaznog roka ali u tu tvrdnju ne veruje apsolutno NIKO!

Večeras su Karlos Baka i Blez Matuidi označeni kao igrači koje će Arsenal tokom sutrašnjeg dana pokušati da dovede u svoje redove a ukupna vrednost ta dva transfera iznosi oko 40.5 miliona funti.

Karlos Baka igra na poziciji napadača i bio je udarna igla Sevilje u minuloj sezoni a u njegovom ugovoru postoji klauzula koja klubu koji ponudi 27.6 miliona funti omogućava da pregovara sa Kolumbijcem.

Veruje se da će Arsenal izaći sa ponudom od 12.5 miliona funti jer je poznato da je Sevilja ranije tokom leta odbila Everton koji je bio spreman da plati 6.3 miliona funti za Baku.

Druga meta je Blez Matuidi koji se ne nalazi u protokolu za duel sa Sent Etjenom i veruje se da pakuje kofere kako bi u ponedeljak parafirao ugovor sa Arsenalom.

"L' Ekip" tvrdi da će Pari Sen Žermen inkasirati 28 miliona funti pa ostaje da vidimo da li će u ponedeljak ovaj transfer biti ozvaničen.

Uz to, dodajmo da su kladionice na ostrvu smanjile kvotu na tip da će poslednje pojačanje Arsenala u letnjem prelaznom roku biti Vilijam Karvaljo, napadač Sportinga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke