Arsen kupuje u Barseloni i Čempionšipu

Autor: Đorđe Đokić
utorak 11.11.2014.
09:27
Izvor: Sportske.net

Ostrvski mediji jutros prenose da je Venger spreman da odreši kesu u januaru kako bi doveo dva igrača Barselone iskoristivši to što im je minutaža značajno pala kod Enrikea.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Loš početak sezone Arsenala usloviće po svemu sudeći to da Venger odreši kesu tokom januara i pokuša da pojača tim.

Ostrvski tabloidi javljaju da su prva meta dva fudbalera Barselone koja imaju problema sa Enrikeom i koji nisu zadovoljni minutažom i ulogom u timu od dolaska Luča na klupu.

U pitanju su Deni Alveš i Pedro, a smatra se da bi njih dvojica rešili deo problema sa kojima se Venger suočava. Po engleskim medijima, Venger je spreman da plati čak 30 miliona funti za ovaj dvojac.

Deni Alveš je već pominjan u španskim medijima kao igrač koji je završio posao sa Mančester Junajtedom, ali ta priča je delovala više kao najava da je spreman da promeni sredinu i da sasluša ponude. Nije potvrđena ni od Junajteda ni od bilo koje druge strane.

Pored ovog dvojca, Venger ima u planu po ovim najavama da pojača i levi bok dovođenjem momka koji trenutno odlično igra u Čempionšipu. Tajron Mings je pre dve godine stigao u Ipsvič za "kikiriki", pokazao se odlično i sada mu je cena narasla na neverovatnih 10 miliona funti. Tek mu je 21 godina i poznavaoci tvrde da je Venger veliki fan ovog igrača.

U svakom slučaju navijače Arsenala čeka po svoj prilici buran prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 11.11.2014
18:26

To,Arsene,samo ti kupuj drugoligaske fudbalere i gomilaj krilne igrace,sta ima veze sto nemas krstenog stopera i zadnjeg veznog......

avatar
Tuesday, 11.11.2014
17:24

Alves je potpisao predugovor sa Junajtedom, a za Pedra me nije briga :D
Svakog igraca kojeg Junajted pozeli, Arsen(al) hoce da ga kupi; Vlar, Humels, Kabaj, Verati, sad i Alves, pa hoce i Smolinga, zamislite, pa dosta vise :D

avatar
Alex#10
Tuesday, 11.11.2014
16:41

30mil i to jos funti za ova dva igraca??? A Alvesu istice ugovor na leto (koliko ja znam). Pa ko je lud da plati ovoliko za ova dva igraca koja Barsi uopste i ne trebaju (a ne trebaju ni Arsenalu)? Tada, u takvim situacijama se ubija cena a ne podize. Realno Pedro ne vredi ni 20mil. Mozda je tih nekih 20mil (ali evra) neki max za njega. Totalno nebulozna vest. Ovo nema nikakvog osnova da se realizuje.

avatar
Gunner1994
Tuesday, 11.11.2014
12:10

Sta ce nam Pedro?Pa i Alves?Nama treba stoper i zadnji vezni.....

avatar
3x3
Tuesday, 11.11.2014
13:48

Isto kao sto i Barsi treba stoper, ali uporno gomilaju napadace. Nikad se ne dovodi ono sto se treba i onda se ima izgovor za potencijalni neuspeh.

avatar
Gunner1994
Tuesday, 11.11.2014
17:10

Upravo to ja ovaj letnji prelazni rok nisam bio zadovoljan jeste da je dosao Sancez ali on nam i nije bio preterano potreban.Ne dovodimo igrace na pozicijama na kojima smo kriticni vec samo gomilamo bez potrebe....

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Tuesday, 11.11.2014
16:27

Pedro nam nista ne treba,treba nam da se pojedinih igraca oslobodima sa njegove pozicije,a ne da jos dovodimo.Alves je bio klasa,vise to nije,ajde u napadu je odlican,ali odbranu skoro da ne igra evo 2 godine,a nama i onako tu najvise duva u odbrani.Nekako i mogu stoperi da se nose,kad je tu Kos,ali od Cembersa i Debusija svi malo bolji igraci prave budale.Ovog beka bi mogli dovesti,nisam ga gledao,ali kakav god da je,od Monreala je bolji.