Arbeloa se vraća na 'Enfild'!?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 16.02.2015.
09:33
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Real Madrida bi na leto mogao da se vrati u Englesku, u redove kluba čije je boje već nosio.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Kako javljaju engleski mediji, Liverpul želi da obnovi saradnju sa Arbeloom, koji ove sezone ne igra previše u prvom timu Real Madrida.

Iskusni, 32-godišnji fudbaler je izgubio svoje mesto u startnoj postavi kraljevskog kluba u konkurenciji Danija Karvahala, sugeriše se da je spreman da promeni sredinu, kako bi dobio veću minutažu.

Klub čije je boje branio od 2007. do 2009. godine je navodno zainteresovan za obnovu saradnje sa fudbalerom čiji ugovor ističe naredne godine.

Obzirom na dužinu ugovora, spekuliše se da bi Arbeloa za krajnje pristupačnu sumu mogao da bude pušten iz Madrida, te da je Brendan rodžers prvi u redu za iskusnog fudbalera, koji bi dodatno pojačao konkurenciju na Enfildu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Monday, 16.02.2015
10:48

Rodzers ne sme sad na leto da prodaje vazne igrace kao prosle sezone,znaci Kutinjo,Sterling Can, Staridz moraju da ostanu,konacno je sklopio kockice I 80% ce mo sledece sezone igrati LS dovoljno je da dovede 2 igraca al dobra I to Pjanica (zamenu za Dzerarda) I nekog pouzdanog stopera (da bi mogao Can da igra u veznom redu) I nadam se da ce se onda otarasiti Alena.Ovaj nam ne treba treba pustiti Flanengana bolji je desni bek I od Dzonsona I Mankilja (posebno u defanzivi).

avatar
Skauzelija 86
Monday, 16.02.2015
12:46

Ja baš u poslednje vreme razmišljam šta će biti sa Flanaganom, jer je za ovaj sistem sa krilnim bekovima preslab u napadu. Sa druge strane je, kao što si rekao, odličan u odbrani. Nadam se da Rodžers ima jasnu ideju šta će sa njim. On bi mogao da igra sigurno ovo što igra Džan u poslednje vreme, ali ipak je momak desni bek po vokaciji.

avatar
Benz9
Monday, 16.02.2015
23:02

mankiljo je zvijer ali nije za formaciju koju forsira rodzers....ako se vrati na formaciju sa 4 u odbrani mankiljo bi morao igrati u prvih 11 ma ko mu bio konkurencija(boljeg od njega ne mozete dovesti).....

avatar
the NormalOne
Monday, 16.02.2015
13:39

To je dobra ideja mozda ga rodzers stavi na Canovo mesto da krene napred sa vremena na vreme a Cana u vezni red,samo mora jos da ojaca I mozda mu fali koji cm za stopera 1,81 nije bas mnogo..