Anvar El Gazi - Samo porodični izlet u Italiju ili...?

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.04.2016.
21:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Ajaksa koji je bio na meti Milana i tokom januarskog prelaznog roka, uhvaćen je danas u "prestonici mode".

BETA/AP Photo/Patrick Post
BETA/AP Photo/Patrick Post

Povezane vesti

Pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcijo objavio je danas na svom sajtu da se fudbaler Ajaksa Anvar El Gazi nalazi sa svojom porodicom u Italiji, tačnije u Milanu i tako "podgrejao" spekulacije oko prelaska fudbalera na "San Siro".

El Gazi je na Tviteru objavio i sliku iz Milana sa svojom porodicom i napisao: "Vreme sa porodicom u Milanu."

Momak rođen 1995. godine od januara je dovođen u vezu sa "Rosonerima", a sada se pretpostavlja da su prvi koraci i načinjeni.

Kako se sportskom direktoru Milana Galijaniju dopadaju kvaliteti krilnog fudbalera "Kopljanika" ne bi čudilo da u narednih par nedelje dođe i do dogovora između holandskog i italijanskog velikana.

Milanu će svakako biti prekopotrebna pojačanja na svim poljima, kako su i ove sezone razočarali. Ekipu je nedavno preuzeo Kristijan Broki, kako je otkaz uručen našem stručnjaku Siniši MIhajloviću. Srpski trener je okrivljen za neuspehe "Rosonera" ali teško da je problem bio samo u njemu. Odavno je vreme za smenu generacija na "San Siru", a do sada to definitivno nije urađeno kao treba. Mihajlović je pokušao dovođenjem Romanjolija, Bertolaćija, stavljanjem na gol mladog Đanluiđija Donarume ali to definitivno nije dovoljno. U klubu su svesni da im treba još "sveže krvi" pa bi upravo mladi Holanđanin mogao da bude začetnik neke nove ere milanskog giganta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke