Antić dobio Radovića, na redu je miljenik "Grobara"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
11:10
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić rešen je u nameri da oformi fudbalsku mašinu u ekipi Hebei Kina Fortuna. Nenad Milijaš je stigao u klub, sledeći je Mire Radović, a Antićeva naredna želja je miljenik Partizanovog juga.

legia.com/Jacek Prondzynski
legia.com/Jacek Prondzynski

Povezane vesti

Srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić vratio se u Kinu posle godinu dana pauze a klub koji ga je angažovao očigledno neće žaliti novac u nameri da bivšem selektoru "Orlova" ispuni sve želje.

Hebei Kina Fortuna najpre je angažovao Nenada Milijaša koji je plaćen 600.000 evra turskoj Manisi a na ime dvogodišnjeg ugovora iskusni vezista će zaraditi 3 miliona evra.

Naredna Antićeva akvizicija biće Miroslav Radović. Pisali smo juče kakave su cifre u igri kada je napadač Legije u pitanju a njegov menadžer Darko Šušnjar potvrdio je za "Sport" da su pregovori dva kluba u završnoj fazi.

Potraživanja srpskog internacionalca nisu sporna, Radović će dobiti 4 miliona evra + bonuse na ime dvogodišnjeg ugovora. Jedino što u datom trenutku koči stvar je zatezanje Legije koja traži 2 miliona evra obeštećenja.

"Umešalo se neočekivano visoko obeštećenje. Niko, zaista, nije mogao da pretpostavi da će Legija toliko da zacepi za napadača, koji je devet sezona bio klupska marka. Idemo, ipak, dalje, ka onom najvažnijem, Radović je na ulaznim vratima Hebei Kina Fortune, očekuje se da kroči..." poručuje Darko Šušnjar.

Kako sada stoje stvari, večerašnji duel sa Ajaksom biće poslednji za Radovića u dresu varšavske Legije.

"Ako se ispoštuje ono što je zaključeno u kontaktima, Radović će krajem ove nedelje da otputuje u Hong Kong, zatim će da produži do Seula i započne pripreme za start sezone u Kini" zaključio je Šušnjar.

Bivši fudbaler Partizana će pored zagarantovane zarade od 4 miliona evra moći da inkasira još 100.000 evra na svakih pet golova u nastupajućoj sezoni.

Kako se transfer Miroslava Radovića finalizira Antić je pred svoje pretpostavljene stavio novo ime. U pitanju je miljenik Partizanovog juga, Brazilac koji je nedavno doveden u vezu sa vicešampionom Srbije.

Pogađate, u pitanju je Kleverson Kordova Kleo, napadač Atletiko Paranaensea, momak koji je već imao prilike da nastupa za jedan kineski klub.

"Trener Radomir Antić je zainteresovan za transfer Klea, uspostavljena je veza sa Brazilom" poručuje Darko Šušnjar.

Ako uzmemo u obzir da je Hebei Kina Fotuna do sada ispunio svaku Antićevu želju, Kleo će vrlo verovatno u narednoj sezoni igrati u istoj ekipi sa Nenadom Milijašem i Miroslavom Radovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 19.02.2015
12:12

Antara Al-Kantara:-/ Sta ce nam neprijatelj pored ovakvih nasih bivsih igraca i trenera...