"Anđeo" žali što je postao "Đavo"?

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 26.02.2015.
13:06
Izvor: Sportske.net

Da li se Argentinac već pokajao zbog dolaska na "Old Traford"?

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Tek što je prošla polusezona od najvećeg transfera u istoriji Premijer lige i dolaska Anhela Di Marije u Mančester Junajted, a već se ozbiljno priča o odlasku najskuplje plaćenog igrača "Đavola".

Argentinski internacionalac je rekordnim transferom od 75 miliona evra, postao zvezda letnjeg prelaznog roka, a sada se čini da to nije bio pravi potez.

Naime, nakon povrede koja ga je zadesila u prvom delu sezone, pa napada provalnika, pojavila se informacija da se Argentinac kaje zbog odlaska iz Madrida!

Španski novinar, Manuel Esteban, preneo je vest da se igrač poverio bivšem saigraču iz Madrida.

"Di Marija je u poverenju rekao nekadašnjem saigraču iz Real Madrida da se kaje zbog prelaska u Mančester Junajted." - izjavio je novinar za "La Goleada".

Ovoj vesti je prethodila i nedavna izjava Gerija Nevila koji je napravio poređenje Argentinca i Sančeza, koji je iz Barselone prešao u Arsenal.

"Očigledno je da se Sančez bolje uklopio i da ima bolju sezonu od Di Marije." - rekao je tada bivši igrač "Đavola".

Posmatrajući dosadašnja dešavanja neće biti ni malo iznenađujuće ukoliko sjajni levonogi igrač nakon samo jedne sezone završi u novom klubu.

Kao prvi pik za dovođenje "sedmice" Mančester Junajteda još uvek važi francuski PSŽ, sa kojim je sam igrač imao zvanične pregovore, koje je omela FIFA uvođenjem finansijskih sankcija Parižanima.

U prilog sve češćim spekulacijama o odlasku Di Marije idu i izjave fudbalera koji se u više navrata žalio na vremenske uslove u Engleskoj, zatim jezička barijera, kao i očigledan pad forme u igri Argentinca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Thursday, 26.02.2015
14:30

Voleo bi kada bi nekim cudom zavrsio kod nas,mada znam da je maltene nemoguce