Anderleht rekao svoje, hoće li se Oli boriti za Luku?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
13:02
Izvor: Sportske.net

Grčki velikan Olimpijakos dobio je napismeno cifru koju će morati da izdvoji ukoliko na kraju sezone želi da otkupi ugovor Luke Milivojevića od Anderlehta.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Šampion Grčke nalazi se pred odbranom titule pošto na osam kola pre kraja sezone ima 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Kako sada stoje stvari u Pireju će se slaviti "dupla kruna" koja će biti dobar zamajac za evropska iskušenja koja će uslediti početkom jeseni.

Čelnici Olimpijakosa uveliko planiraju aktivnosti vezane za letnji prelazni rok a transfer Luke Milivojevića mogao bi Evo koliko Anderleht traži za Milivojevića!da bude tema broj jedan nakon završetka sezone.

Srpski internacionalac odlilčno se uklopio u ekipu Olimpijakosa, tvrdi da mu život u Atini jako prija, a jedina prepreka na putu da postane stalni član crveno-belih predstavlja cifra od 2.7 miliona evra koliko Anderleht traži od Atinjana.

"Cifra za obeštećenje se zna, 2.7 miliona evra. Samo se još uvek ne zna da li će Olimpijakos da izboriji pare. U maju bi trebalo da bude poznati hoće li" kaže Milivojević a prenosi "Sport".

Srpski internacionalac odigrao je u tekućoj sezoni 19 utakmica u dresu Olimpijakosa a posebno je dobar utisak ostavio tokom jeseni kada je u Ligi šampiona bio jedan od najboljih pojedinaca ekipe Vitora Pereire.

Ugovor sa Anderlehtom obavezuje Milivojevića na vernost do leta 2018. godine što znači da Olimpijakos mora da izbroji 2.7 miliona evra ukoliko želi da zadrži Srbina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke