Anćeloti zove Pogbu

Autor: Miloš Marković
utorak 10.03.2015.
10:55
Izvor: Sportske.net

Trka se zahuktava, sve je više klubova zainteresovanih za potpis fantastičnog Francuza.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Pol Pogba se i definitivno etablirao kao jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope, njegove impresivne partije u Juventusu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Postigao je Francuz i sinoć pogodak, videli ste ga OVDE.

21-godišnji reprezentativac Francuske je tražena roba, prema rečima njegovog agenta u ovom trenutku se sedam klubova interesuje za potpis Pola Pogbe.

„Sedam klubova me je zvalo i pitalo. Jedini koji mogu da ga priušte jesu Real Madrid, Barselona, PSŽ, Bajern, Junajted, Siti i Čelsi.“, rekao je Mino Rajola.

Bez ulaženja u detalje, Rajola nije želeo da komentariše navode evropske štampe da se već ušlo u pregovore i razgovore sa aktuelnim šampionom Evrope, Real Madridom. Kako se spekuliše, Karlo Anćeloti je na pol poziciji u trci za potpisom ovog mladića, koji bi mogao da bude zvezda letnjeg prelaznog roka.

Rajola je nedavno istakao da postoji šansa da Pogba ostane u Juventusu, ali je već ove nedelje jasno poručio da će šampion Italije teško zadržati fudbalera na kome očekuje da zaradi i do 70 miliona funti.

Podsetimo, Juventus je Junajtedu za Pogbu izdvojio samo jedan milion funti, koliko nalažu propisi na ime kompenzacije za mladog igrača koji je bez ugovorne obaveze stigao kao član mladog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Merengues
Tuesday, 10.03.2015
11:57

Sjajan potez bi to bio, trenutno jedan od najboljih veznih igrača na svetu.