Alveš ''drži ključeve'' Kvadradovog dolaska?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.07.2014.
14:53
Izvor: Sportske.net

Velika borba se vodi širom Starog kontinenta kada je u pitanju reprezentativac Kolumbije, Huan Kvadrado, a jedna od ekipa koja je zainteresovana jeste i Barselona.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

U Barsi ne kriju da im je jedan od želja za narednu sezonu i Huan Kvadrado, igrač Fiorentine i velika želja i drugih evropskih giganata poput Bajerna i Mančester Junajteda.

Takođe, još jedna začkoljica u dovođenju ovog igrača predstavlja to što Fiorentina traži za otkup njegovog ugovora 40 miliona evra.

Zanimljivo je da njega Luis Enrike planira na poziciji desnog beka, iako je on igrao dosta ofanzivnije u Fiorentini i u reprezentaciji Kolumbije. To mesto u Barseloni prethodnih sezona bilo je rezervisano za Danija Alveša, a pored njega u ekipi je još i Martin Montoja. Pored svega ovoga, teško da će Barselona platiti sumu koju Fiorentina očekuje za Kvadrada.

Mogući scenario jeste prodaja Danija Alveša, a u tom slučaju bi Katalonci imali dovoljno sredstava da kupe ugovor Kolumbijca, a kako navodi španska Marka, ovo uopšte nije nemoguće.

Ove nedelje ovaj medij očekuje i sastanak čelnika Barselone i Fiorentine, videćemo sa kakvim ishodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke