Aleksander Lakazet - Gde će najbolji napadač Lige 1?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.12.2014.
10:14
Izvor: Sportske.net

Nekoliko zainteresovanih klubova prati fenomenalne igre ovog napadača ove sezone.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Nakon odlične prošle godine i još boljeg početka ove sezone, Aleksander Lakazet je primamio sve bogatije evropske klubove da posmatraju igre ovog fenomenalnog napadača Liona.

Ove sezone je zaista oduševio svojim igrama, postigao je neverovatnih 17 golova na 19 utakmica što je svojevrsni podvig ako imamo u vidu jačinu francuske Lige 1.

Sa svoje 23 godine predstoji mu svetla budućnost, kako u evropskom klupskom fudbalu, tako i u reprezentaciji Francuske za koju je do sada zabeležio 5 nastupa.

Nekoliko je zainteresovanih klubova za njega, pre svega Arsenal i Liverpul, ali u Lionu tvrde da su spremni da zadrže svog najboljeg igrača ove sezone.

Ipak, pojedini mediji u Engleskoj govore o tome da će Lion posustati u borbi za ovog napadača ukoliko neko od ove dve ekipe ponudi bogatstvo.

Lion je u borbi za titulu nakon 4 uzastopne pobede u Francuskoj, nalaze se čak i ispred prošlogodišnjeg šampiona PSŽ-a, sa samo dva boda zaostatka u odnosu na vodeći Marsej.

Pogledajte u prilogu i svih 17 golova Aleksandrea Lakazeta ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.12.2014
11:26

i lion i on igraju sjajno ove sezone,stalno ih stavljam na tiket.Prošlu utakmicu protiv bordoa u gostima su odigrali fenomenalno,čini mi se da je na kraju bilo 0:5