Alegri dovodi američkog tinejdžera?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 05.03.2015.
21:20
Izvor: Sportske.net

Juventus je navodno već zaključio transfer mladog Erika Palmera Brauna, koji je jedan od najperspektivnijih američkih fudbalera u istoriji!

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Erik Palmer Braun je najmlađi odbrambeni fudbaler u istoriji MLS-a. Debitovao je sa samo 17 godina, a prošle sezone je već bio jedan od najbolje ocenjenih igrača u ligi.

Prirodno, to nije prošlo nezapaženo velikim evropskim klubovima, koji su poslali svoje skaute da ga gledaju, a čini se da je trka već završena!

Naime, jedan od funkcionera Kanzas Sitija, za koji mladi Braun nastupa, potvrdio je da se ovaj klub dogovorio sa Juventusom, i da će već ovog leta Braun otići u Italiju i potpisati ugovor sa šampionom.

Navodno, dva kluba su se već dogovorila i o ceni za ovog mladića, ali niko nije želeo da potvrdi koliko će biti obeštećenje.

Palmer Braun bi trebalo da bude ponovo pozajmljen Kanzasu do kraja MLS sezone, a zatim bi prolećni deo sezone mogao da provede na pozajmici u Evropi, najverovatnije u nekom od klubova Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.03.2015
22:36

Nisam pratio igraca, kakav je ?

avatar
JuventusMladost
Friday, 06.03.2015
00:13

Ti to ironicno? :D Brate garantujem da niko ovdje ne prati MLS ligu ... mislim pored PL,BL,BBVA i serie A ... Ali ipak cim ga Juventus dovodi dobar je, Juve ima najbolje skautere.

avatar
Filip920
Friday, 06.03.2015
00:22

Kakav je nzm ali znam da ga pratimo vec 2 godine i da je 1997 godiste.E sada nisam potpuno siguran ali mislim da iz MLS ne mogu da odu pre 18 i kod njih ne pregovaras sa klubom oko transfera igraca nego sa savezom zato se to toliko i razvuklo...nCim se toliko vrtimo oko njega mali mora da vredi.