Ako neće Pjanić, možda hoće Papa?

Autor: Miloš Marković
petak 13.02.2015.
09:51
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula je napravio pravu pometnju u fudbalskoj javnosti, nakon što se pojavila njegova slika iz Vatikana.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Momentalno nakon pobede nad Totenhemom, menadžer Liverpula Brendan Rodžers je spakovao kofere i otišao put Rima.

Na društvenim medijima se nedugo zatim pojavila slika opuštenog Irca u 'kežual' varijanti, sa tamnim naočarima na očima i smeškom od uha do uha. Pristao je drage volje da se fotografiše sa sunarodnikom, fotka koju vidite potegla je ozbiljna pitanja.

rodzers

„Mislim da pokušava da dovede Papu u Liverpul.“, bio je jedan od komentara.

Njegove obaveze u Liverpulu je na sebe preuzeo pomoćnik Kolin Pasko koji nije preterano želeo da zalazi u detalje, ali je njegov tin bio više nego indikativan.

„Morao je da požuri nakon utakmice kako bi stigao na sastanak. U pitanju je klupska stvar koja vas se ne tiče.“ , odbrusio je Rodžersov pomoćnik novinarima.

Nije teško pogoditi, engleski mediji su i sami to istakli, Rodžers je u Rimu kako bi pokušao da ostrvari transfer Miralema Pjanića.

Lično je Rodžers prisustvovao razgovorima, kako bi predstavnicima samog igrača pokazao koliko je ozbiljan u svojoj nameri da Liverpul pojača još jednim balkanskim imenom, za koje će mu, spekuliše se, trebati 25 miliona funti.

Pjanić je označen kao zamena za Stivena Džerarda, mlađa varijanta kapitena koja poseduje izuzetnu kreativnost i viziju, neophodnu za stil igre koji forsira Brendan Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke