Ako Alegri ostane, Juve opet ruši svetski rekord, za defanzivca!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.02.2017.
10:07
Izvor: Sportske.net

U Juventusu pobeđuju, ali i gledaju ka narednoj sezoni. Za Maksa Alegrija nije pitanje novca, već pravca u kome će klub ići. Za dvojicu nema nesta...

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juče je na pitanje novinara da li uči španski i engleski, Maks Alegri odgovorio da je jedva naučio torinski dijalekt i da i dalje namerava da studira taj "jezik".

Naravno, ovakav odgovor je izazvao smeh među novinarima, ali i potvrdio priče da se Juve neće lako odreći svog trenera.

Videćemo šta će se dešavati, on ima ugovor do 2018. ako bude ostao produžiće ga sigurno, priča se o Barseloni i Arsenalu, ali za sada nema pregovora sa Kataloncima, niti je sigurno da će se Venger povući.

Sa druge strane, kod Alegrija nije pitanje novca, on samo želi da bude siguran da će Juventus nastaviti da gradi tim i izvrši smenu generacija, a njegov ostanak sigurno podrazumeva prodaju Lea Bonućija.

Naime, ratne sekire su zakopane, ali samo do leta, za njih dvojicu nema mesta u istom klubu. Bonući je ljut jer klub nije stao iza njega kada ga je Alegri udaljio iz tima, sa druge strane, on je navodno podsetio Marotu i Nedveda da je letos zbog Juventusa odbio mnogo bolje ponude.

Sada hoće da ide, u trci su Real, Čelsi i Siti, sigurno je da cena neće biti manja od 60 miliona evra, što bi značilo da zajedno sa Davidom Luizom, Bonući i to u 30. godini postaje najskuplji defanzivac svih vremena.

Juventus ne brine, zamena je spremna, Matija Kaldara iz Atalante i Rugani će, zajedno sa Kjelinijem i Barzaljijem činiti štoperski kvartet. Alegri želi baš to, da postepeno podmladi ekipu, neće biti mesta ni za Danija Alveša, meta je De Šiljo iz Milana.

Jedino napada neće pretrpeti neke izmene, Mandžukić je sada nezamenjiv, a Pjaca je igrač koga će forsirati sledeće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Tuesday, 28.02.2017
19:14

Nece on nidje mislim na Bonuja

avatar
Kiddo
Tuesday, 28.02.2017
13:43

mnogo je ovo daleko,juve se bori na tri fronta,a oko ovih stvari se kontaju samo novinari

avatar
Eglos Zero
Tuesday, 28.02.2017
12:49

Ipak on je Legenda kluba, ali ako se prema njemu tako ponašaju bolje neka ide. Prihvati bolju ponudu i osigurače se za paraunucad ,ali i Plata u Juve nije mala :D

avatar
mak_juventino
Tuesday, 28.02.2017
12:45

Gde ste ovo nasli ,da ako ostaje Max , onda Bonni mora da ide ?! Napravio je gresku , bio je kaznjen , izvinio se i to je to ! Skoro sam siguran da ce i oba ostati jos dugo , dugo ...

avatar
Tuesday, 28.02.2017
12:40

Molim te Bonuci nemoj u Celsi nisam nikad verovo da ce nekom i pasti na pamet da ponudi za stopera 60 mil.€. Drugo Mandzukic je uvek igrao kod Alegrija jer ga on voli sigurno od bilo koga napadaca u timu, trece u nabrajanju stopera sta je s Benatijom?

avatar
elkinjo10
Tuesday, 28.02.2017
11:45

Sta bi bilo,kad bi bilo...