Ajaks neće jednog, nego TROJICU Gudelja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2015.
14:03
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj će se na leto iz AZ Alkmara preseliti u redove Ajaksa, ali njegov transfer će biti veoma specifičan.

Beta/AP Photo,CTK/Radek Petrasek
Beta/AP Photo,CTK/Radek Petrasek

Povezane vesti

Naime, kako danas prenose holandski mediji, zajedno sa Nemanjom Gudeljom u Ajaks će stići i njegov otac, nekadašnji fudbaler Partizana Nebojša Gudelj, ali i mlađi brat Dragiša!

Holandski Telegraf otkriva da bi Nebojša Gudelj u Ajaksu imao ulogu skauta, sa posebnim akcentom na područje Balkana, pre svega Srbije, odakle bi klub iz Amsterdama češće nego do sada angažovao talentovane igrače.

Podsetimo, Nebojša Gudelj je u Holandiji radio i kao trener, vodio je NAC Bredu, i to u vreme dok je boje tog kluba branio i Nemanja.

Pored njih dvojice, sve veću pažnju privlači i Nemanjin mlađi brat Dragiša Gudelj, rođen 8. novembra 1997. godine. On, poput oca, igra na poziciji levog beka, trenutno nastupa za mladi tim NAC Brede, a nedavno je dobio poziv i u omladinsku reprezentaciju Srbije (U18 selekcija).

Pomenuti izvor takođe spekuliše da bi transfer Nemanje Gudelja u Ajaks mogao da se ozvaniči već do kraja nedelje, a AZ Alkmar bi od ovog posla trebalo da inkasira šest miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke