Agueru prekipelo, ovo je prva ponuda?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.02.2017.
10:16
Izvor: Sportske.net

Sigurno je da će ih biti još, ali izgleda da je Kunovo vreme isteklo!

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pre nekoliko nedelja je navodno Gvardiola saopštio Kunu Agueru da bi mogao da napusti Siti i da nije zadovoljan, ne toliko njegovim igrama, koliko zalaganjem, ali i nekim stvarima koje nemaju veze sa terenom.

Navodno, Argentinac ne poštuje baš sva Pepova pravila koja se tiču privatnog života pa bi to moglo da ubrza odluku o njegovoj prodaji.

Kun je protiv Vest Hema bio na klupi, a postoje nagoveštaji, doduše neprovereni, da će do kraja sezone Gabrijel Žesus počinjati sve više utakmica i da ga Pep priprema za prvog špica.

To znači samo jedno, Kun Aguero više nije nezamenjiv i neće biti čudo ako Siti odluči na njemu da zaradi.

Navodno, Inter je već spremio ponudu, ono što su bili spremni da ulože u Džejmsa Rodrigeza, oko 80 miliona evra. Kun bi postao najplaćeniji igrač Serije A, a kompanija "Saning" nema nikakvih finansijskih prepreka da od leta dovede jednu veliku zvezdu.

Jedini problem bi mogao da bude hoće li izboriti plasman u Ligu šampiona, a potencira se i drugi, želja Aguera da se vrati u Španiju.

U tom slučaju su i Real i Barselona u igri, on je opsesija Florentina Pereza, ali u Kataloniji igra njegov najbolji prijatelj, Mesi.

Ipak, čini se da bi "Los Blankosi" bili realnija opcija, tim pre što bi prodali Moratu i otvorili mesto za argentinskog napadača.

Mediji u Engleskoj veruju da bi Siti tražio sigurno više od 80 miliona evra za najefikasnijeg fudbalera u svojoj istoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak