Aguero kvari Ćićaritove planove?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.11.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net

Real Madrid najverovatnije neće otkupiti ugovor Havijera Ćićarita Ernandeza pošto želi da na leto dovede igrača top kvaliteta na njegovoj poziciji.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Real Madrid jednostavno tako funkcioniše.

Nije problem prvom čoveku ovog kluba, Florentinu Perezu, da kupi najveće zvezde svetskog fudbala, a sada mediji spekulišu o novom imenu.

Naime, radi se o Serhiju Agueru, fudbaleru Mančester Sitija, koji ove godine dominira u Premijer ligi i jedan je od kandidata za najboljeg igrača sezone, ali i jedan od kandidata za osvajanje "Zlatne kopačke".

Prema pisanju španskih medija Real je zainteresovan da dovede ovog fudbalera, što bi moglo da pokvari planove Havijeru Ernandezu, fudbaleru koji se nada da bi mogao da ostane i naredne sezone u Real Madridu.

On je ove sezone došao na pozajmicu u Real iz Mančester Junajteda, a nada se da bi Real hteo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Saturday, 29.11.2014
11:42

ISkreno vise bih voleo Cicarita, jer je zahvalan igrac, daje golove kad treba, i ne bubuni se sto je rezerva. Benzema je u odlicnoj formi, iako je po prirodi panj(cisto malo da ga ne ureknem) I Cicarito odlican rezerva, Aguero mora da igra, a da se rotiraju od i Benzema je vrlo nepravedno prema obojci! E sad sve zavisi od toga kako ce se sezona odvijati, tako da je ovo sad samo spekulacija.

avatar
Monday, 01.12.2014
11:29

Ako je Benzema panj,onda je tvoje znanje o fudbalu ravno jednoj velikoj 0!!!Benzema je odlican fudbaler,jak,okretan,tehnciki potkovan,gol igrac,koji ne moze da dodje do izrazaja zato sto se igra Reala zasniva na Ronaldu,pogledaj samo koliko mu je taj "panj" namestio golova,sve ce ti biti jasno...Da igra u nekom drugom klubu,gde bi on bio prva zvezda tima,Benzema bi davao 20+ golova svake sezone,sigurno!!!

avatar
arthaslichking
Monday, 01.12.2014
18:13

aj procitaj ponovo sta sam napisao u zagradi posle, mnogo objasnjava. Uvek kad kazem da je dobar on odigra kaastoficno! Zato je panj.