AEK se sprema za LŠ - Upario bivše Zvezdine štopere!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub AEK iz Atine angažovao je u ponedeljak još jednog bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Kako trenutno stoje stvari, žuto-crni kreću u pohod na Ligu šampiona sa dvojicom bivših štopera beogradskih crveno-belih.

twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL

Povezane vesti

Još jedan srpski internacionalac pronašao je uhlebljenje u Grčkoj pošto je AEK u ponedeljak završio sve formalnosti vezane za transfer bivšeg štopera Crvene zvezde.

Radi se o Urošu Ćosiću (24), bivšem mladom reprezentativcu Srbije koji je u AEK stigao iz Empolija u transferu vrednom 500.000 evra!

Bivši defanzivac Crvene zvezde proveo je prethodne dve sezone u Empoliju ali se nije naigrao pa je AEK to iskoristio i angažovao ga za pomenutu cifru uz obavezu da od narednog transfera italijanskom klubu prosledi 25% zarađenog novca.

Beograđanin je sa klubom iz Atine potpisao ugovor na tri sezone uz mogućnost produžetka saradnje do 2021. godine, a zanimljivo je da bi u AEK-u mogao da zaigra u tandemu sa još jednim bivšim štoperom Crvene zvezde.

Svi se sećaju Ognjena Vranješa, momka koji je u minulim prelaznim rokovima bivao označavan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali se reprezentativac BiH nije odlučio za povratak na "Marakanu".

AEK će krajem jula zaigrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona pošto se kroz plej-of grčkog šampionata izborio za tu mogućnost iznenadivši favorizovani PAOK iz Soluna.

Kako trenutno stoje stvari, žuto-crni iz Atine mogli bi da krenu u pohod na Ligu šampiona sa štoperskim tandemom koji je svojevremeno branio boje Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Tuesday, 04.07.2017
11:34

Znaci nista od LS

avatar
Old_school
Tuesday, 04.07.2017
11:24

A nama nisu valjali...

avatar
Antonio Candreva87
Tuesday, 04.07.2017
11:10

Dovode zvezdine bivse igrace... hmm.. Znaci spremaju se za rano ispadanje nećete se vi usrećiti sa njima.

avatar
Fejs str Hehe sport
Tuesday, 04.07.2017
10:54
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 04.07.2017
09:56

Bolje za njega da smo dali nego za Pesica ali daj Boze da me Pesic demantuje