Vreme da se svode računi - Pet najgorih pojačanja u PL!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.05.2016.
21:20
Izvor: Sportske.net

Oni su baš bačene pare, niko nije mogao da pretpostavi da će se stvari odvijati na taj način...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Na vrhu liste je Memfis Depaj, stigao je u Englesku kao najbolji igrač holandske lige, ovenčan titulom najboljeg strelca ali i krunom sa PSV Ajndhovenom. Iako je došao kao želja Van Gala, posle slabe jeseni pao je u nemilost menadžera i sada je potpuno zaboravljen.

Nije tajna ni da Murinjo želi da ga se oslobodi, ali biće teško naći klub za Holanđanina kome je cena prepolovljena nakon očajne sezone.

Radamel Falkao nije koštao obeštećeje,  odomaćio se na listi, kao pozajmljen igrač prvo je razočarao u Junajtedu, pa ove sezone u Čelsiju. Naravno da niko neće otkupiti od engleskih klubova njegov ugovor, vratiće se u Monako, videćemo hoće li mu naći klub i za narednu sezonu, kako ga ne bi plaćali bogatstvo.

Kristijan Benteke je takođe veliki promašaj. Plaćena je klauzula za čoveka koji je svojim golovima držao Vilu u Premijer ligi, sada gubi vreme na klupi, a Klop ne krije da nije po njegovom ukusu.  Belgijanac je igrač koga će Redsi takođe teško prodati, ali će učiniti sve da ga negde pošalju na pozajmicu jer će šansu dobiti Origi, a teško da će Klop rehabilitovati mnogo skupljeg Bentekea.

Omar Nijase je došao u Premijer ligu kao najskuplji napadač u Januaru, od tada je nestao u akciji. Afrikanac iz Lokomotive zbog koga je naš Škuletić grejao klupu je od kraja januara je odigrao dva meča, nije se upisao. Podsetimo, Rusi su za Senegalca inkasirali oko 16 miliona evra.

Baba Rahman
je igrao za Čelsi, ali samo silom prilika. Dno je dotakao kada je Hidink stavljao Kenedija na levog beka koji je napadač. Šta se desilo sa Rahmanom, teško je reći, ali neki mečevi su za ovog fudbalera bili noćna mora. Igrač iz Gane je sakupio 11 nastupa u PL, ali čini se da nijednog trenutka nije ispunio očekivanja i pokazao da je igrač za veliki klub.

Ne propustite

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
liverpoolfc
Monday, 02.05.2016
11:06

Svi smo vise ocekivali od Bentekea ali je on ipak dao 8 ili 9 golova ove sezone sto se nemoze reci za druge sa ovog spiska.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 01.05.2016
23:11

Tako se pricalo i za Lamelu posle njegove ocajne prve sezone....i pored cinjenice da sam Depaya zvao od samog pocetka Flopay ipak mislim da ima materijala kod njega,na kraju krajeva sve zavisi od njega.....

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 23.05.2016
07:47

Vjeruj ti menii druze moj, ja bi sadaa doveo kod nas Depaja, jer ja sam siguran da ce on i Sterla biti igracine...

avatar
Кун
Sunday, 01.05.2016
22:25

Sterling, nista?

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 23.05.2016
07:44

Polako duze, ima ipak 11 golova, i cini mi se 6 asistencija, sto i nije takoo losee, vredi on nekih u vrh glave 25 miliona, ali karijera je pred njim. Nemojmo zaboravit nekee njegove partije, onaj hattrick i odmah nakon tog showa poceli su komentari kako se ipak uspostavilo da ce bitii veliko pojacanje, ono protiv Evertona, pa protiv Sevilje, red je da cekamo mlad je Sterla jos, ja mislim isto za Depaja, da mozee postati vrh igrac, ima sve, samoo ne moze da dodje do izrazaja, npr, Sterla je pokazao mnogo putaa da mozee, s mladim igracima nikada se ne zna, mozda nekii mladi koji su po mnogima buduci osvajaci zlatne lopte bas padnu, i oni dokazu da su prevare, a igraci koji su po mnogima prevare, odnosi se na Sterllu i Memfisa, mozda su bas to buduci Mesi i Ronaldo, to jest, buduca 2 naj igraca na svijetu, polako. Bilo je velikih majstora, koji su Sterlingovih godina igrali duplo losije, pa su evo zavrsili kao majstori, jer sve sto je mlado, a mozee da budee dobro, to se ne smije odbacivati, ni polaa jadaa da Sterling ima 25-26 god, ali on ima tek 21, isto kao i Depaj, polako s njima narocito s nasim Sterlingom... Nadam se da si me shvatio :D

avatar
El Diablo
Sunday, 01.05.2016
22:10

Ja ne razumem Liverpul,ljudi dovode igrace od slabijih klubova i pritom dovode igrace koji taj tim ostavljaju u ligi,konkretno Bentekea,sta im bi da dovedu Belgijanca?Tako su doveli i Endija Kerola iz Njukasla,platili basnoslovnu sumu i nije nista pokazao.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 01.05.2016
22:03
avatar
King Didier Drogba
Monday, 02.05.2016
11:04
avatar
rossonero_t
Sunday, 01.05.2016
22:03

Benteke definitivno, dali 47 mil za panja. I zaboravili ste onog koreanca sto presao u Totenhem, samo 2 gola dao a 30mil placen.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 02.05.2016
02:07
avatar
ZAGORENA LEZA
Sunday, 01.05.2016
21:54

Depaj mora da se uozbilji nije još kasno mlad je ,samo da ne postane baloteli ,a falka su ozljede uništile ,a ove druge neću ni komentirat