E, zbog ovoga se voli fudbal...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.08.2014.
19:17
Izvor: Sportske.net

Čelsijev jučerašnji gol podsetio nas je na neke od najlepših akcija svih vremena kada je ova igra u pitanju. Evo i prilike da se podsetimo nekih...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Čelsi je juče pobedio Barnli u meču između najvećeg favorita za titulu i najvećeg favorita za ispadanje, bilo je na kraju 3:1 u korist gostiju na ovom meču, a golove su postigli Dijego Košta, Andre Šurle i kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović.

Ipak, ovaj drugi gol koji je postigao reprezentativac Nemačke izdvaja se od ostalih, posebno ako imamo u vidu sjajnu i odmerenu asistenciju Seska Fabregasa, kao i činjenicu da se fudbaleri ovog tima pre postizanja gola razmenili čak 25 pasova.

Murinjo je, barem donekle, "zapušio usta" onima koji smatraju da njegova ekipa "parkira autobus" i čeka šansu iz kontranapada. Tačno je da Barnli nije ekipa protiv koje se čeka šansa iz kontre, ali akcija koju su izveli gosti je zaista fenomenalna.

Šurleov gol nas je podsetio na neke od najlepših golova kada je timska saradnja u pitanju, a pogledajte u narednom prilogu neke od najlepših akcija koje su završene pogotkom.

Koji gol je na vas ostavio najveći utisak?


Ne propustite