10 najboljih pojačanja u Premijer ligi

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.12.2015.
14:20
Izvor: Sportske.net

Veoma zanimljiva sezona Premijer lige ima taj epitet zahvaljujući njima, između ostalih.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

10. Robi Brejdi

Ovaj fudbaler Noriča je imao slab početak u Premijer ligi, ali je nakon utakmica protiv Mančester sitija i Arsenala sve došlo na svoje. Junak reprezentacije Republike Irske je stigao iz Hala.

9. Žoržinjo Vajnaldum

Njukaslu ne ide najbolje u ovoj sezoni, ali reklo bi se da je krenulo na bolje nakon poslednjih nekoliko utakmica. Vajnaldum je jedan od najboljih u dresu tog tima pored Muse Sisokoa. Stigao je iz PSV-a.

8. Dimitri Paje


Možda je na samom startu bio i najbolje pojačanje u ligi, ali sada to ne možemo da kažemo jer je već duži vremenski period povređen. Paje je stigao u Vest Hem iz Marseja, samo zbog pomenute povrede nalazi se na niskom 8. mestu.

7. Andre Aju

Fudbaler Svonsija je takođe imao sjajan početak sezone, ali je sada malo usporio u poslednjih nekoliko mečeva. Jedan je od najboljih u svom klubu, veoma brzo se uklopio, takođe je stigao iz Marseja.

6. Johan Kabaj

Fudbaler Kristal Palasa blista u dresu svog kluba. Došao je iz PSŽ-a, drži sredinu terena ekipe Alana Pardjua.

5. Đerar Deulofeu


Tandem Deulofeu-Lukaku je fantastičan u poslednjih mesec dana, Španac je uglavnom asistent, takođe igra na vrhunskom nivou posebno u novembru i decembru. Bio je u Evertonu ranije, ali je od ove sezone punopravni član tog tima.

4. Kevin De Brujne


Najbolji fudbaler Bundeslige iz prošle sezone igra na veoma visokom nivou, ali verujte da to nije sve što možemo očekivati od njega. Volfsburg je dobio 50 miliona funti na ime obeštećenja.

3. Dele Ali

Mladi igrač Totenhema igra na vrhunskom nivou i možemo o njemu govoriti kao o najvećem iznenađenju. Nešto slično kao i Hari Kejn prošle godine, Ali je u potpunosti proradio, sa samo 19 godina zaradio i poziv seniorske reprezentacije Engleske. Totenhem ga je doveo za samo 5 miliona funti, Liverpul je bio na pragu da to učini, ali su Pevci bili brži.

2. N'Golo Kante


Došao u Lester iz Kaena za 5 miliona funti, pokazao je da vredi mnogo više jer je za sada jedan od heroja Lestera. Pre samo 4 godine ovaj fudbaler je igrao OSMU ligu Francuske, sada je jedan od najboljih igrača Premijer lige.

1. Peter Čeh

Jedino pojačanje Arsena Vengera, ali veoma vredno. Svi fudbalski stručnjaci smatraju da je upravo on ono što je bilo potrebno Arsenu Vengeru da osvoji titulu ove sezone, a imajući u vidu kako igraju to uopšte nije nerealno. Džon Teri je rekao da će Čeh Arsenalu doneti do 15 bodova više u odnosu na prethodne godine, imajte i to u vidu.

Ne propustite

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Cena
Saturday, 26.12.2015
17:18

Paje da se nije povredio bio bi najbolje pojacanje a West Hem bi bio ajde da ne preteram ali mislim u top 5. Bez njega nisu ista ekipa

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Saturday, 26.12.2015
16:05

Ja mislim da je Ceh jos uvijek bolji od Kurtoe, to sam govorio i prije dvije i prije godinu i evo kazem opet.

avatar
lamps8
Saturday, 26.12.2015
15:40

west hem druga ekipa bez pajea

avatar
Toti 10
Saturday, 26.12.2015
15:28

Apsolutno se slazem sa redakcijom oko izbora igraca, a posebno sa konstatacijom oko Pajea, mislim da bi on bio u top 3 pojacanja da se nije povredio.

avatar
Carina
Saturday, 26.12.2015
15:24

Pa naravski da je najbolje, treceg najboljeg golmana na svetu dobili za kikiriki. Bila bi greota da je sedeo i ove godine na klupi, ali nadao sam se da ce otici u PSZ, ali dobro. Cehu ne moze nista da se zameri.

avatar
xman
Saturday, 26.12.2015
16:19

Treceg? Kapiram da je Nojer prvi,ali ne vidim ko je to izmedju njega i Ceha?

avatar
dushanseelny
Saturday, 26.12.2015
20:34

David de Hea number 1 !!!!

avatar
Mun.Utd
Saturday, 26.12.2015
19:23
avatar
Carina
Saturday, 26.12.2015
17:23
avatar
barça mes que un clu
Saturday, 26.12.2015
16:40

Ja mislim da je Ceh jos uvek bolji od Kurtoe. Sta mislis ti ? NIje provokacija, samo pitam.