Zvanično - Srbija vs Hrvatska u Kraljevu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net

Međunarodna teniska federacija potvrdila je da će meč prvog kola Dejvis Kupa između selekcija Srbije i Hrvatske biti odigran u Kraljevu.

direkcijakv.net
direkcijakv.net

Povezane vesti

Teniski savez Srbije saopštio je u utorak da je Međunarodna teniska federacija (ITF) prihvatila raniji predlog i donela definitivnu odluku o tome da predstojeći duel Dejvis Kup reprezentacija Srbije i Hrvatske bude odigran u Kraljevu!

Dejvis Kup komitet koji funkcioniše pod pokroviteljstvom ITF-a pregledao je molbu Teniskog saveza Srbije u kojoj je izražena želja da naša reprezentacija Hrvate ugosti u Kraljevu i pozitivno ocenio taj predlog.

Tako će meč prvog kola svetske grupe Dejvis Kupa između selekcija Srbije i Hrvatske biti odigran u periodu od 6. do 8. marta u novoizgrađenoj hali u Kraljevu.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo načelniku raškog okruga Nebojši Simonoviću i gradonačelniku grada Kraljeva Tomislavu Iliću na pruženoj podršci i želji da se ovaj meč odigra u Kraljevu i s obzirom na iskazani entuzijazam, nakon više sastanaka, uvereni smo da će ovaj meč proteći u sjajnim uslovima i atmosferi" stoji u saopštenju TSS.

Teniski savez Srbije ostvario je tako svoju primarnu ideju i napravio novi korak ka popularizaciji "belog sporta" u manjim gradovima Srbije.

Građani Kraljeva i svih mesta iz Raškog okruga imaće tako priliku da početkom marta uživo vide na delu naše najbolje tenisere i da ih podrže u borbi za mesto u četvrtfinalu.

Podsećamo da je Dejvis Kup reprezentacija Srbije osvojila trofej u tom takmičenju 2010. godine a posle dužeg vremena naš nacionalni tim mogao bi da nastupi u najjačem sastavu pošto bi selektor Obravoić trebalo da ima na raspolaganju sve naše najbolje tenisere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke