Zvanično - Marej ponovo angažovao Lendla

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
13:17
Izvor: Sportske.net

Mesec dana nakon što je najavio da će obnoviti saradnju sa bivšim trenerom Endi Marej je potvrdio da od sutra ponovo otpočinje saradnju sa Ivanom Lendlom.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Britanski teniser Endi Marej obnoviće saradnju sa Ivanom Lendlom sa kojim je imao priliku da sarađuje do kraja marta 2014. godine.

"Skaj Sports" prenosi da će drugi teniser sveta i legendarni Ivan Lendl od ponedeljka ponovo početi da rade zajedno, što se uklapa u priču Endija Mareja od pre mesec dana kada je najavio da bi mogao da obnovi saradnju sa nekadašnjim svetskim brojem jedan.

"Sigurno ću razmotriti mogućnost da ponovo radim s Lendlom. Imao sam fantastične rezultate dok sam radio s njim. Mislim da smo obojica uživali" rekao je Endi Marej početkom maja.

Marej je pre mesec i po dana završio saradnju sa nekadašnjom francuskom teniserkom Ameli Morezmo koju je angažovao 2014. godine po završetku prve epizode sa Ivanom Lendlom.

Britanski teniser je u dosadašnjem toku karijere osvojio dva Grend slema iako je igrao osam finala, a u najveće uspehe koje je do sada ostvario ubrajaju se zlatna medalja sa Olimpijskih igara u Londonu i titula u Dejvis Kupu 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 12.06.2016
13:33

Oba GS sto je osvojio je osvojio sa Lendlom,ne znam razlog zbog kojeg ga je otpustio,po meni je to bila greska,i sam je to uvidjeo...