Zimonjić i Nestor poraženi u četvrtinalu Vimbldona

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.07.2014.
17:41
Izvor: Beta

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Vimbldona, pošto su danas u četvrtfinalu izgubili od Indijca Leandera Paesa i Čeha Radeka Štepaneka sa 3:1, po setovima 3:6, 7:6, 6:3, 6:4.

nenadzimonjic.com
nenadzimonjic.com

Povezane vesti

Zimonjić i Nestor su u prvom setu današnjeg četvrtfinala dva puta oduzeli servis protivnicima, pa su posle 34 minuta igre poveli sa 1:0.

U drugom setu su svi sigurno servirali, tako da se igralo gem za gem, a Zimonjić i Nestor nisu uspeli da iskoriste četiri set lopte, pa je set otišao u taj-brejk.

Srpsko-kanadski dubl je u taj-brejku imao prednost od 5:2, ali su Paes i Štepanek mnogo bolje odigrali finiš tog dela igre i na kraju su uspeli da izjednače na 1:1 u setovima.

U trećem i četvrtom setu Paesu i Štepaneku je bio dovoljan samo po jedan brejk kako bi obezbedili plasman u finale Vimbldona.

Zimonjić će kasnije danas igrati i meč četvrfinala miks dubla u paru s Australijanskom Samantom Stosur. Njihovi protivnici su Mihail Elgin iz Rusije i Anastasija Rodionova iz Australije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke