Zagrevanje za Ozi Open - Nole sparingovao sa Stenom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.01.2016.
18:11
Izvor: Sportske.net

Finalisti prethodnog Rolan Garosa našli su se u četvrtak na terenu u Melburnu kako bi odradili sparing sesiju u sklopu priprema za predstojeći Australijan Open.

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Melburnu gde se uveliko priprema za prvi ovogodišnji Grend Slem na kojem će braniti titulu osvojenu u januaru 2015. godine.

Prvi reket sveta u četvrtak je imao priliku da sparinguje sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom protiv kojeg je na Australijan Openu do sada odigrao četiri meča.

Samo jednom je Sten uspeo da savlada Novaka na Ozi Openu i to 2014. godine kada je otišao do samog kraja i osvojio prvi trofej na jednom od četiri najveća turnira.

Njih dvojica su u četvrtak imali priliku da odrade zajednički trening i da osete teren Melburn Parka na kojem će obojica uskoro imati prilike da igraju takmičarske mečeve.

Podsećamo da je upravo Stanislas Vavrinka prošle godine naneo najteži poraz Novaku Đokoviću u finalu Rolan Garosa pa Srbin i dalje čeka na objedinjavanje sva četiri trofeja sa Grend Slemova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke