Za promenu - Viktor 'kao špricer', protivnik besneo na sudiju

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.01.2017.
11:27
Izvor: Sportske.net

Nagledali smo se tokom prethodne godine situacija u kojima je Viktor Troicki gubio živce i ulazio u rasprave sa sudijama. Za promenu, Viktor je bio miran, a njegov rival je besneo na terenu.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se noćas u drugo kolo Australijan opena nakon što je na startu prvog Grend slema sezone dobio maratonski duel sa Damirom Džumhurom.

Meč prvog kola trajao je gotovo tri sata, a Viktor je uspeo da "od gotovog napravi veresiju", ali i da ne dozvoli potpuni preokret protivniku.

Kako je peti set odlučivao o pobedniku teniseri su bili pod velikim pritiskom koji ovoga puta nije izdržao Damir Džumhur.

Nebrojeno puta je Viktor Troicki u svojoj karijeri ulazio u rasprave sa sudijama i gubio živce što se u velikoj meri odražavalo i na njegov učinak na terenu, ali je ovoga put Srbin bio potpuno miran.

Bez živaca je ovoga puta ostao Damir Džumhur koji se tokom sedmog gema petog seta dobrano istresao na sudiju, zbog čega mu je dodeljen kazneni poen, pa je prepirka nastavljena u pauzi između gemova.

Nakon izliva besa Džumhur je pogubio konce na terenu a Viktor Troicki je dobio poslednja tri gema u petom setu i tako završio posao.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke