Vimbldon - Težak žreb za Novaka!

Autor: Milovan Longinov
petak 30.06.2017.
12:02
Izvor: Sportske.net

Srbin nije imao sreće.

Beta/Gareth Fuller/PA via AP
Beta/Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu grend slem turnira Vimbldon igraće protiv Slovaka Martina Kližana, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Đoković će se u eventualnom drugom kolu sastati sa boljim iz duela izmedju Amerikanca Ernesta Eskobeda i Čeha Adama Pavlaseka.

Trostruki šampion Vimbldona mogao bi već u trećoj rundi da se sastane sa Argentince Huanom Martinom del Potrom, a u potencijalnom četvrtfinalu sa Austijancem Dominikom Timom, dok bi ga u eventualnom polufinalu čekao Švajcarac Rodžer Federere.

Srpski teniser Viktor Troicki učešće na Vimbldonu počeće mečom protiv Nemca Florijana Majera, dok će Janko Tipsarević igrati protiv Amerikanca Džereda Donaldsona, a Dušan Lajović protiv kvalifikanta ili laki luzera.

Prvi teniser sveta i aktuelni šampion Vimbldona Endi Marej u prvom kolu igraće protiv kvalifikanta ili laki luzera, dok će se sedmostruki šampion najprestižnijeg turnira na svetu Rodžer Federer sastati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim.

Treći grend slem turnir u sezoni, Vimbldon, igraće se od 3. do 16. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 30.06.2017
15:33

Nije težak raspored.Ispašće u drugom kolu.Čim počne da filozofira pada.Nadzire mu se očajan kraj karijere.Ali igraće još par godina.Lepe parice dobija od Lakosta.

avatar
King
Friday, 30.06.2017
13:57

Uopste ne mislim da Novak ima tezak zreb.Ima nezgodnog rivala na startu, ovo do polufinala je lakoca.Del Potra ce rutinski dobiti, polufinale sa Rogerom je realnost.Novak 2 seta nece izgubiti do polufinala.A onda sledi spektakl sa Rogerom koji ce da odluci ko ce osvojiti Vimbldon.Posto Marej ne verujem da ce do polufinala doci, a Nadal i Vavrinka, pogotovo Nadal nemaju sanse.

avatar
Ljubisa Mijalkovic
Friday, 30.06.2017
13:27

i šta je tu teško? do polufinala jedina ozbiljna prepreka može da bude Del Potro. Timu je omiljena podloga šljaka, i sa ovakvom igrom na travi koju je prikazao u Haleu i Antaliji, ne verujem ni da će doći do četvrtfinala.

avatar
Sporske me ugasile
Friday, 30.06.2017
13:20

Nije vise prvi i ne moze da ocekuje povoljan zreb. Tako je to u tenisu. Ovo mu je prilika da pokaze da li je jos uvek za sam vrh ili staro gvozdje.

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 30.06.2017
13:11

Ajde Djokara,mozes ti to brate. Srecno majstore

avatar
BajaPapaja
Friday, 30.06.2017
12:13

Tezak kad je prop'o...

avatar
LFC Borca
Friday, 30.06.2017
12:13

Mukica... da igra ko u najboljim danima svi ovi zajedno jedan set ne bi uzeli u prva 4 kola.. al sad posto je prso svaki zreb je tezak.. treba da se plasi nekog tamo Thiem-a koji je izgubio u Antaliji od nekog totalnog anonimusa...

avatar
Friday, 30.06.2017
16:05

sta ti to druze pises? nema od toga nista, propao je kao zeton i nikada nece igrati kako je igrao pre, mada ni tada kada je igrao dobro nikada nisam voleo da ga gledamo samo FEDERERA!!!!