Vilander: ''Pazite se Novaka Đokovića!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.06.2017.
14:30
Izvor: Sportske.net, Grayling

Mats Vilander ponovo privlači pažnju svojim komentarima, a posle jučerašnjeg trijumfa Đokovića nad Portugalcem Sousom, baš je nahvalio našeg tenisera.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Dok je Nole dominirao na ATP listi, prilično su nas nervirale kritike Matsa Vilandera, dugogodišnjeg teniskog komentatora na Eurosportu, koji kao da je predosećao da će se desiti pad u Đokovićevoj formi.

Pa ako ga prošle godine nije prevario osećaj, nadamo se da će to biti slučaj i sada, kada Vilander poručuje učesnicima Rolan Garosa da se paze našeg najboljeg tenisera, jer je u njemu ponovo prepoznao one šampionske signale.

''Mislio sam da će meč protiv Žoaoa Souse za Novaka biti nezgodan,  jer zapravo još uvek ne znamo kako stoje stvari sa njegovim igranjem. Odigrao je dobro u prvoj rundi, iako je Sousa takmičar koji ima dobre napade i pokrete – Đoković ga je potpuno uništio.

Sousa je opasan protivnik kada njegovi suparnici ne igraju dovoljno dobro i nisu fokusirani. Mislim da je Đoković opet dobio onaj sjaj u očima. Srećan je jer opet igra tenis, njegovi udarci su veoma dobri. Zato, pazite se Novaka Đokovića'',
poručio je Vilander.

Naredni Đokovićev rival biće Argentinac Dijego Švarcman, 41. na ATP listi, sa kojim se Nole do sada samo jednom sastao, i to na US Openu, kada je ubedljivo slavio, sa 3:0 u setovima.

''On je odličan na šljaci sa veoma dobrim stavom. Ne pravi previše grešaka. Nema toliko dobar servis, ali je agresivan i veoma brz igrač. Dakle, Novak će morati da se potrudi, nije dovoljno samo da osvoji prvi set i da se nada pobedi. Biće teško'', istakao je Vilander.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke