Viktor je baš razočarao Špance...

Autor: Beta Beta
petak 07.04.2017.
23:02
Izvor: Beta

Španci su razočarani nakon prvog dana.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Španski teniser Pablo Karenjo Busta ocenio je posle svog večerašnjeg poraza od Viktora Troickog da je taj srpski teniser odigrao najbolji meč ove sezone.

"Mislim da je Viktoru ovo bio najbolji meč ove godine. Prvi servis mu je išao jako dobro, ja sam pokušavao da se prilagodim, ali i damenjam taktiku, da mu serviram u telo, i nekim udarcima da promenim ritam, ali nisam uspeo. Zaista je igrao jako dobro", rekao je Karenjo Busta.

Srbija posle prvog dana takmičenja vodi sa 2:0 u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Španije.Prvi poen Srbiji danas doneo je Đoković pobedom od 6:3, 6:4 i 6:2 nad Albertom Ramosom Vinjolasom, da bi potom Troicki sa 6:3, 6:4 i 6:3 savladao Pabla Karenja Bustu.

"Kada na domaćem terenu igraju ovako dobro i kada tokom oba meča serviraju konstatno 200 na sat ne preostaje mnogo toga što možete da uradite. Moramo da se potrudimo da osvojimo naredna tri poena", rekla je selektorka Španija Končita Martinez.

Sutra je od 16.00 na programu dubl, a za Srbiju će nastupati Nenad Zimonjić i Troicki protiv Marka Lopesa i Haumea Munara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke