Viktor besneo na sudiju: "Znaš li šta si uradio!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.06.2016.
18:30
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu revoltiran odlukom sudije u stolici koji je svojom korekcijom omogućio Špancu Albertu Ramosu-Vinjolasu meč loptu.

Beta/AP Photo/Keystone, Peter Schneider
Beta/AP Photo/Keystone, Peter Schneider

Povezane vesti

Meč drugog kola na trećem Grend slemu sezone između Viktora Troickog i Alberta Ramosa-Vinjolasa završen je pobedom španskog tenisera posle pet setova ali je završnicu duela obeležila jedna sporna sudijska odluka.

Pri rezultatu 2:2 u setovima i vođstvu od 5:3 (30:30) za španskog tenisera linijski sudija je pokazao aut nakon servisa Alberta Ramosa-Vinjolasa ali je sudija u stolici napravio korekciju dodelio as poen Špancu.

Takva odluka glavnog sudije izbacila je Viktora Troickog iz takta pa je odmah uzeo lopticu i potražio na njoj trag kreča, a kada ga nije pronašao verbalno je napao sudiju.


Rasprava je trajala nekih dvadesetak sekundi, promene odluke nije bilo pa je Troicki lopticu lansirao van terena zbog čega je dobio opomenu, a kada je na sledećem poenu izgubio meč ponovo se ustremio ka sudiji.

Srpski teniser uporno je ponavljao "Da li si svestan šta si uradio!?!" a kako mu sudija nije odgovarao usledile su nove optužbe.

"Ništa nisi video danas, imao si trideset loših odluka" besno je konstatovao Viktor.


Ovakva situacija podsetila je na dešavanja sa ovogodišnjeg Mastersa u Rimu kada je Viktor takođe burno reagovao posle jedne sudijske odluke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Friday, 01.07.2016
09:09

Sta mozes kad si nas :) mozda je sudija igrao na spanca

avatar
ViniciusJR
Friday, 01.07.2016
02:23

Za sve ove loptice sto se bunio, i govori da su greske, ima pravo, MOZDA, za ovu posljednju...i to mozda. Primitivno ponasanje, kakvo ne prilici ni na nekom najobicnijem celendzeru. Mozete da me kritikujete zbog komentara koliko hocete...vise puta je pokazao ovo neko ulicarsko ponasanje. Ako si profesionalac, treba da budes profesionalac u svakom smislu...a ako ne mozes da se kontrolises, fino reket o klin, i rekreativno igraj golf, da se opustas.

avatar
xman
Thursday, 30.06.2016
20:02

Viktor je kralj, ja stvarno uzivam da gledam njegove meceve i konferencije, uvijek neka ludnica sa njim

avatar
Martial_09
Thursday, 30.06.2016
18:39

Trebao si njega da lansiras a ne lopticu. Uf