Verdasko besan posle poraza od Novaka! Našao i razlog - ''tepih iz 80-ih''?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
18:22
Izvor: Sportske.net

Posle polufinala Dohe, Novak Đoković je i na startu turnira u Melburnu bio nepremostiva prepreka za Fernanda Verdaska, koji je sada prilično ljut na organizatore Australijan Opena.

Beta/AP Photo/David Vincent
Beta/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Novak Đoković startovao je danas po planu u Melburnu, u tri seta završio je posao protiv iskusnog Španca Fernanda Verdaska i posle meča ''naterao'' čak i Matsa Vilandera da ga proglasi prvim favoritom za osvajanje još jedne titule na Australijan Openu.

To bi Noletu bio sedmi trofej na ovom turniru.

Međutim, još nešto je izazvalo veliku pažnju posle današnjeg meča, a to je neočekivana reakcija Verdaska, koji je razlog za poraz našao u podlozi koja po njegovom mišljenju ''favorizuje Đokovića i Mareja''.

''Loptica je odskakala brzo i nisko, to nije normalno! Na terenu kao što je ovaj, ne možete da uradite ništa, to je ludo'',
grmeo je Španac, a mi se pitamo kako je onda Nole uspeo ''nešto da uradi'' na takvoj podlozi.

''Normalno je da Đoković i Marej osvoje zajedno 25 Gren Slemova kada je ovaj teren idealan za njihov stil igre, dok Rafaelu Nadalu sigurno ne odgovara ovakva podloga. Da bih ostvario 'viner', moram da pošaljem lopticu 200 na sat'', poručio je Verdasko.

Novinari su ubrzo tražili od Novaka da im prokomentariše ove Verdaskove reči, ali naš teniser nije želeo polemiku.

''Tepih iz osamdesetih? Poštujem njegovo mišljenje, svako ima različita iskustva. Lično, nisam primetio ništa loše. Možda je centralni teren, kao i neki drugi, u poslednje godine nešto brži nego što je to bilo ranije'', dodao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Wednesday, 18.01.2017
11:05

Ne kapiram.nAko loptica odskace brzo i nisko,onda je teren brzi i onda i sporiji vineri prolaze.nAli..ko gubi..ima pravo da se ljuti.Jedino me brine izjava Matsa Neznalice Wilandera,jer kad god je omalovazavao Noleta,ovaj je to rutinski osvajao.Voleo bih da Mats nastavi sa tom praksom.