Venus zaustavila Aleks Krunić!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.07.2015.
19:28
Izvor: Sportske.net

Petostruka šampionka Vimbldona zaustavila je u petak našu Aleksandru Krunić u trećem kolu trećeg Grend slema u tekućoj sezoni.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala Vimbldona, pošto je u petak zaustavljena od strane Venus Vilijams u okviru trećeg kola.

Petostruka osvajačica Vimbldona slavila je rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) pa će u osmini finala igrati protiv bolje iz duela Serene Vilijams i Heder Votson.


Nakon što je dobro otvorila meč i sjajno parirala iskusnoj Venus Vilijams Srpkinja je izgubila servis u osmom gemu pa je Amerikanka dobila priliku da na svoj servis stigne do prednosti.

U devetom gemu prvog seta Aleksandra je imala priliku da vrati oduzeti servis ali je propustila dve brejk lopte nakon čega je Venus Vilijams stigla do prednosti.

Drugi set, a samim tim i meč, starija od sestara Vilijams dobila je zahvaljujući sjajnom početku. Serijom 3:0 Venus je demoralisala srpsku teniserku posle čega Aleksandri Krunić nije bilo spasa.

Nakon ispadanja Aleksandre Krunić Srbiju će u konkurenciji ženskih singlova predstavljati Jelena Janković koja je u četvrtak eliminisala Elenu Rodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Friday, 03.07.2015
19:30

Kad sam procitao naslov mislio sam da je obrnuto da je Krunic izbacila Venus :D