Venus Vilijams pobedila na Vimbldonu, pa se rasplakala

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.07.2017.
19:09
Izvor: Beta

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se danas u drugo kolo londonskog Vimbldona, a zatim se rasplakala na konferenciji za medije, odgovarajući na pitanja o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovala na Floridi, kada je poginuo jedan muškarac.

Beta/AP Photo/Kin Cheung
Beta/AP Photo/Kin Cheung

Povezane vesti

Policija je optužila 37-godišnju teniserku da je izazvala saobraćajnu nesreću 9. juna, a porodica poginulog bi mogla da je tuži.

Vilijams je danas pobedila Elis Metens sa 7:6, 6:4 na početku takmičenja na trećem grend slem turniru u sezoni, a na konferenciji za medije novinari su je pitali za saobraćajnu nesreću.

"Ne mogu rečima da opišem koliko je to poražavajuće. Nemam reči", rekla je Vilijams, a zatim je počela da plače i napustila je pres salu, preneli su britanski mediji.

Ona se posle toga smirila i vratila pred novinare i odgovorila na nekoliko pitanja.

"Tenis je i dalje ljubav mog života. Daje mi mnogo radosti. Život, ne možete na sve da se pripremite. Pripremala sam se za mnogo mečeva, pokušavala da se spremim na sve što mogu da očekujem od protivnica, ali ne možete se na sve pripremiti. Ne znam šta donosi sutrašnjica. To sam naučila", rekla je Vilijams.

Vilijams igra 20. put na Vimbldonu, a trofej je osvajala pet puta.

Ona će u drugom kolu igrati protiv Kineskinje Cjan Vang.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke