US Open - Četvoro srpskih tenisera danas na terenu

Autor: Beta Beta
utorak 26.08.2014.
11:35
Izvor: Beta

Drugog dana takmičenja na poslednjem grend slem turniru u sezoni, Ju-Es openu u Njujorku, danas će svoje mečeve, između ostalih, igrati i četvoro srpskih tenisera.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Drugog dana takmičenja na poslednjem grend slem turniru u sezoni, Ju-Es openu u Njujorku, danas će svoje mečeve, izmedju ostalih, igrati i četvoro srpskih tenisera.

Prva na teren izlazi Ana Ivanović, koja od 17 časova na stadionu Artur Eš igra protiv domaće teniserke Alison Riske, 45. na WTA listi.

Deveta teniserka sveta Ivanović je do sada jednom igrala sa Riske, ove godine na turniru u Oklendu, kada je pobedila sa 7:5, 7:6.

Filip Krajinović, 108. teniser sveta, igra u prvom kolu protiv domaćeg igrača Tima Smičeka, 90. na ATP listi i to će biti njihov prvi duel. Meč je treći na programu terena broj pet, na kome takmičenje počinje u 17 časova.

Aleksandra Krunić, 145. teniserka sveta, igra u prvom kolu protiv Poljakinje Kataržine Piter, 111. na WTA listi i to će biti njihov prvi duel. Meč je poslednji na programu terena broj 14, na kome takmičenje počinje u 17 časova.

Treći nosioci Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor u prvom kolu igraju protiv britanskog dubla Kolin Fleming - Ros Hačins. Taj meč zatvara program na terenu broj 10, na kome takmičenje počinje u 17 časova.

Petostruki osvajač Ju Es opena švajcarac Rodžer Federer počinje takmičenje duelom s Australijancem Marinkom Matoševićem, a taj meč počinje u jedan sat posle ponoći.

Posle njih na teren stadiona Artur Eš izlaze branilac titule Amerikanka Serena Vilijams i njena sunarodnica Tejlor Taunzend.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke