Umor savladao Dejvis kup reprezentativce Srbije

Autor: Đorđe Đokić
sreda 17.09.2014.
15:33
Izvor: Sportske.net

Junaci pobede nad Indijom platili danak već na prvim turnirima posle velike pobede. Lajović, Krajinović i Bozoljac izgubili u 1. kolu svojih turnira.

Beta/APPhoto/Aijaz Rahi
Beta/APPhoto/Aijaz Rahi

Povezane vesti

I pored izostanka Đokovića, Tipsarevića i Troickog, srpska Dejvis kup reprezentacija je odradila odličan posao u Indiji. Ipak, cenu su naši reprezentativci platili već na prvim turnirima nakon Dejvis kupa, jasno je da nisu imali dovoljno vremena za odmor.

Samo 2 dana nakon pobede, Lajović, Krajinović i Bozoljac su izašli na teren. U međuvremenu su morali da prevale veliki put, da promene vremenske uslove, pa je bilo za očekivati da im neće biti lako u prvim kolima turnira.

Lajović je poražen u Mecu. U 1. kolu ATP turnira u ovom francuskom gradu Duci Lajović je izgubiio od Nemca Štrafa u 3 seta. Dobro se Dušan držao, uzeo prvi set posle taj brejka, ali je u druga dva umor učinio svoje i na kraju je bilo 7:6, 3:6 i 3:6 za Nemca.

Krajinović i Bozoljac su igrali u Turskoj. Na čelendžeru u Izmiru, Krajinović je predao meč prvog kola kvalifikantu Vorsteru iz Južne Afrike posle 1:6 u prvom setu. Vorster je inače u kvalifikacijama bio koban i za Mikija Jankovića na ovom turniru.

Bozoljac je izgubio od veoma talentovanog Hrvata Borne Ćorića u dva seta sa 6:2 i 6:3 po setovima.

Ni Peđa Krstin nije bio uspešan u Maroku. On je na čelendžeru u Meknesu predao juče Italijanu Violi zaokruživši tako lošu nedelju za naše tenisere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke