Troicki žestoko napao sudiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
16:23
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki potpuno je izbačen iz takta na startu drugog seta duela sa Keiem Nišikorijem usled samo jedne sudijske odluke.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle osvojenog prvog seta na startu Mastersa u Rimu srpski teniser Viktor Troicki potpuno je izbačen iz ritma i to zbog samo jedne sudijske odluke.

Sporni momenat koji je izbacio Troickog iz takta dogodio se trećem gemu kada je Kei Nišikori pogodio osnovnu liniju a Srbin pogrešio jer je prilikom udarca linijski sudija uzviknuo aut.

Sudija u stolici dodelio je poen japanskom teniseru jer je smatrao da uzvik linijskog sudije nije uticao na naredni potez Viktora Troickog iako je bilo evidentno da je Srbin u pravu.

Usledila je rasprava u kojoj je Troicki optužio sudiju da je poznat po tome što ima strah od najboljih tenisera sveta, a da stvari budu gore Viktor je izgubio taj gem i dozvolio Nišikoriju brejk.

Nakon završetka gema Troicki je nastavio raspravu sa sudijom gestikulirajući kako se stresa kada vidi nekog od tenisera iz TOP 10, dok je sudija uporno ponavljao da to nije razlog što je Nišikoriju dodelio poen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke