Troicki izgubio dobijeno!

Autor: Beta Beta
nedelja 06.09.2015.
09:04
Izvor: Beta

Viktor prokockao osminu finala!

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je danas u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD, pošto je izgubio od Donalda Janga u pet setova, 4:6, 0:6, 7:6, 6:2, 6:4.

Troicki je imao dva seta prednosti, a do tog rezultata je došao izgubivši samo četiri gema, a kada je Amerikanac u pauzi između drugog i trećeg seta zatražio medicinski tajm-aut, delovalo je da će reprezentativac Srbije rutinski privesti meč kraju.

To se, međutim, nije desilo i Jang je posle velike borbe osvojio treći set, a Troicki je počeo da igra sve slabije. Domaća publika bodrila je svog ljubimca, koji je na kraju uspeo da se plasira u osminu finala poslednjeg grend slema u sezoni.

Šteta za Viktora, imao je veliku šansu da se plasira u osminu finala, Jang će za mesto u poslednjih osam igrati protiv Vavrinke koji ga je pre četiri godine eliminisao na ovom istom turniru posle prave drame i pet setova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki
Sunday, 06.09.2015
14:32

Vrhunska igra prva dva seta, onda medicinski time out i totalno je ispao iz ritma... Mislim da teniseri zloupotrebljavaju medicinski time out...