Troicki fantastičan, Srbija ima 2:0 nakon prvog dana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.04.2017.
19:25
Izvor: Sportske.net

Nakon Novaka Đokovića koji je savladao Alberta Ramosa, i Viktor Troicki je uspeo da slavi protiv svog protivnika iz Španije i tako je doneo našoj reprezentaciji drugi bod.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Bolje nije moglo, Srbija nakon prvog dana vodi sa 2:0 protiv Španije.

Ukupnim set-količnikom 6:0 Novak Đoković i Viktor Troicki su savladali svoje protivnike i tako doneli Srbiji veliku prednost pred nastavak borbe za polufinale Dejvis kupa.

Novak je danas savladao Ramosa, a sada je Viktor Troicki bio bolji od Pabla Karenja Buste sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4 i 6:3).

Obojica su dobro servirali u prvom setu, sve do 8. gema kada je Busta bio na redu i kada je Viktor uspeo da iskoristi jedinu brejk loptu u ovom setu. U narednom gemu je priveo posao kraju, osvojio je prvi set.

Slična priča i u nastavku, Troicki je bio bolji, ali je brejk loptu iskoristio tek u 7. gemu, da bi nakon toga spašavao brejk-lopte (ukupno 3) na svoj servis, ali je uspeo da ih spasi i da zadrži prednost.

U trećem setu Viktor pravi odmah brejk, čuva prednost na najbolji mogući način, servis niti jednog trenutka nije popuštao što je bilo dovoljno za novu pobedu. Uspeo je i da brejkom završi ovaj meč, na furiozan način.

Sutra je na programu dubl meč, ukoliko Srbija slavi, plasiraćemo se u polufinale.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Жан Пол Белмондо
Friday, 07.04.2017
23:11

Одлично !!

avatar
Friday, 07.04.2017
19:58

Браво момци, само још један поен па лагана припрема кад дође време за нове победе!