Tenis u "Pioniru" - Evo kako to izgleda!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.02.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net

Vikend pred nama rezervisan je za mečeve prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa, a evo kako četiri dana pre prvog meča izgleda dvorana koja nikada pre nije služila u teniske svrhe.

Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović
Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Velika polemika pokrenuta je od strane ljubitelja košarke nakon što je Teniski savez Srbije saopštio da će meč prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa sa Kazahstanom biti odigran u hali "Pionir".

Posebno se ovakav izbor nije dopao navijačima Crvene zvezde Telekom jer je šampion Srbije u petak morao da se seli u Vršac i da tamo odigra izuzetno važnu utakmicu 8. kola TOP 16 faze Evrolige.

Zbog teniskog spektakla u hramu košarke ni KK Partizan neće moći da nastupi u hali "Pionir" već će prinudno morati u halu na Novom Beogradu koja odnedavno nosi ime legendarnog Ranka Žeravice.

Ukoliko ste se zapitali kako kultno košarkaško bojište izgleda uoči teniskog meča Srbije i Kazahstana, evo prilike da pogledate unutrašnjost "Pionira".

Teniski reprezentativci, izuzev Novaka Đokovića koji ima problema sa infekcijom očiju, trenirali su u ponedeljak u "Pioniru" i tom prilikom je zabeležena ova fotografija.

Pionir
Foto: Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa između reprezentacija Srbije i Kazahstana na programu je od 4. do 6. marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke