Sten izjednačio, Novak na reketu iskaljivao bes!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.06.2015.
17:11
Izvor: Sportske.net

Nakon što je dozvolio Stenu Vavrinki da napravi brejk u trenutku kada je servirao za opstanak u setu, srpski teniser Novak Đoković iskalio je bes na reketu.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta dobro je otvorio finale Rolan Garosa, poveo u setovima i bio na dobrom putu da drugi odvede u taj-brejk.

Pri vođstvu Stena Vavrinke od 5:4 Novak Đoković je servirao za opstanak u setu ali je, neuobičajeno za njega, dozvolio rivalu brejk a samim tim i izjednačenje u setovima.

Pre nego što se zaputio ka klupi za odmor Srbin se potrudio da frustraciju zbog loše igre u desetom gemu drugog seta izbaci iz sebe na teniserima svojstven način.

Prvi reket planete dva puta je reketom udario o parisku šljaku a onda je produžio ka klupi da sakupi snagu za nastavak finala.

Nadamo se da će ova standardna terapija uroditi plodom i da će Novak Đoković u nastavku finalnog duela ući mnogo mirniji i koncentrisan na finalni cilj do kojeg se ne stiže lako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 07.06.2015
17:28

Nazalost ovakav Wawrinka ne moze izgubiti,i ovakav Nole ne moze pobjediti. Kao da to nije isti Nole :(((( Ajde majstore trgni se

avatar
Camp nou
Sunday, 07.06.2015
17:27

Nije reket kriv sto igras defanzivno.Svaka cast Vavrinki na hrabroj igri!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Sunday, 07.06.2015
17:21

Nema od ovog ništa nikad neće osvojiti Roland Garos niti će kad biti među najboljima samo zbog toga što ne zna da igra pod pritiskom niti ima mentalnu snagu,Vavrinka je mnogo bolji igrač.