''Srpski Majami'' - Poznat je epilog žreba!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.03.2015.
21:20
Izvor: Beta

Posle Indijan Velsa, gde je Srbija imala predstavnike i u muškom i u ženskom finalu i gde je Novak Đoković osvojio turnir, narednih dana biće aktuelne borbe u Majamiju, u obe konkurencije. Danas je objavljen žreb za ovaj turnir, pogledajte kako su naši pr

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Masters turnira u Majamiju, a u drugom čeka pobednika duela između Slovaka Martina Kližana i Italijana Paola Lorencija.

Đoković u Majami stiže posle osvojene titule u Indijan Velsu i pobede u finalu protiv Rodžera Federera. Srpski teniser će i u Majamiju imati isti zadatak kao i Indijan Velsu - da odbrani titulu.

Viktor Troicki, 39. teniser sveta, takodje je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Kipranina Markosa Bagdatisa, 58. tenisera na ATP listi, i Italijana Simonea Bolelija koji je trenutno 47. teniser na svetu.

Troicki i Đoković su u istom delu žrebu, ali njih dvojica neće moći da se sretnu pre polufinala.

Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv kvalifikanta, a ako prodje u drugom ga čega 19. na ATP listi, Francuz Gael Monfis.

Što se tiče teniserki, Jelena Janković slobodna je u prvom kolu turnira u Majamiju, a u drugom će joj protivnica biti bolja iz meča između Beloruskinje Viktorije Azarenke i Špankinje Silvije Soler Espinose, odlučeno je danas žrebom.

Indian Wells Tennis

Janković je juče izgubila u finalu Indijan Velsa od Simone Halep iz Rumunije, a moguće je da će 17. i treća teniserka sveta ponovo sastati u četvrtom kolu turnira u Majamiju.

I Ana Ivanović je slobodna u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednice meča izmedju Monike Puig iz Portorika i kvalifikantkinje.

Ivanović se nalazi u prvoj četvrtini žreba u kojem je i prva igračica sveta i aktuelna šampionka Majamija Serena Vilijams. Ukoliko prođe prva dva kola, moguća protivnica šeste teniserke sveta u trećoj rundi je Nemica Sabine Lisicki, 21. na WTA listi.

Aleksandra Krunić, 77. teniserka na WTA listi, u prvom kolu igra protiv 44. teniserke sveta, Amerikanke Medison Brengl. Ukoliko prodje u drugo kolo protivnica će joj biti peta teniserka sveta, Dankinja Karolina Voznijacki.

Bojana Jovanovski, koja je trenutno na 65. mestu na WTA listi, u prvom kolu igra protiv 39. teniserke sveta Mone Bartel iz Nemačke, a ako prođe u drugo protiv Ukrajinke Elene Svitoline.

Drugi turnir iz Masters serije, turnir u Majamiju, počinje u sredu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke